Neler Yeni

30.000TL kasa önerisi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hee o anlamda kart dmfgkjlndfmlkgdf, valla hocam arkadaş alacağından bir şey söyleyemiyorum şuanda yattığı için. Ama maximum, axess ve paraf kullanıyordu galiba. yarın alıcak sistemi, eğer gece cevap alabilirsem yazarım.
Tamamdır. Dediğim gibi N11'de ki ürünlerde muhtemelen 3 taksit yapatsınız vade farksız. Si*nerji'de ki sistemde ise vade farksız yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın gene bi linklere bakarız siz tam alırken, telefon elinizdeyken bana yazın bakarım, direk alırsınız.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Doruk çelik
Tamamdır. Dediğim gibi N11'de ki ürünlerde muhtemelen 3 taksit yapatsınız vade farksız. Si*nerji'de ki sistemde ise vade farksız yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın gene bi linklere bakarız siz tam alırken, telefon elinizdeyken bana yazın bakarım, direk alırsınız.
Tamam sağolun yeniden, yarın alırken arkadaşımla discordda olucaz. eğer discordunuz varsa müsait olunca ordan da halledebiliriz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tamam sağolun yeniden, yarın alırken arkadaşımla discordda olucaz. eğer discordunuz varsa müsait olunca ordan da halledebiliriz
Rica ederim dostum. Valla Discord'a aylardır girmiyorum. Numara mı verebilirim istersen wp'den de yazabilirsin.

Top Bottom