30.000TL kasa önerisi

hee o anlamda kart dmfgkjlndfmlkgdf, valla hocam arkadaş alacağından bir şey söyleyemiyorum şuanda yattığı için. Ama maximum, axess ve paraf kullanıyordu galiba. yarın alıcak sistemi, eğer gece cevap alabilirsem yazarım.
Tamamdır. Dediğim gibi N11'de ki ürünlerde muhtemelen 3 taksit yapatsınız vade farksız. Si*nerji'de ki sistemde ise vade farksız yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gene bi linklere bakarız siz tam alırken, telefon elinizdeyken bana yazın bakarım, direk alırsınız.

Tamamdır. Dediğim gibi N11'de ki ürünlerde muhtemelen 3 taksit yapatsınız vade farksız. Si*nerji'de ki sistemde ise vade farksız yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın gene bi linklere bakarız siz tam alırken, telefon elinizdeyken bana yazın bakarım, direk alırsınız.
Tamam sağolun yeniden, yarın alırken arkadaşımla discordda olucaz. eğer discordunuz varsa müsait olunca ordan da halledebiliriz

Tamam sağolun yeniden, yarın alırken arkadaşımla discordda olucaz. eğer discordunuz varsa müsait olunca ordan da halledebiliriz
Rica ederim dostum. Valla Discord'a aylardır girmiyorum. Numara mı verebilirim istersen wp'den de yazabilirsin.

Geri