30-35K bütçeye hangi Android alınmalı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,330
Babama telefon alacağız ben ne kadar ikna etmeye zorlamya çalışsamda S24 Ultra için 55k'ya çıkmıyor..
Aradığımız kriterler minimum 5 yıl gitmesi yani uzun ömürlü olması
Son telefonu redmi note 10 dan çok daha fazla küçük ekranının olmaması 6.3-6.5 en küçük olacak yakın için gözlük kullanıyor her şey en büyük fontta
Birde dayanıklı olsa iyi olur yani usta olduğundan düşmesi cartı curtu çok oluyor yine kalın kılıf alacağız ama telefonda dayanıklı olsa çok iyi olur

s24 veya s25fe

Babama telefon alacağız ben ne kadar ikna etmeye zorlamya çalışsamda S24 Ultra için 55k'ya çıkmıyor..
Aradığımız kriterler minimum 5 yıl gitmesi yani uzun ömürlü olması
Son telefonu redmi note 10 dan çok daha fazla küçük ekranının olmaması 6.3-6.5 en küçük olacak yakın için gözlük kullanıyor her şey en büyük fontta
Birde dayanıklı olsa iyi olur yani usta olduğundan düşmesi cartı curtu çok oluyor yine kalın kılıf alacağız ama telefonda dayanıklı olsa çok iyi olur
her ne kadar samsungun yazılımını çok sevsem de honor çok güzel gelmeye başladı ekosistemini çok kullanmayacak için honor 400 pro çok güzel gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s24 fe ile 25fe arasında çok fark yok diyorlar 7k çıkmaya değer mi
7k yok artık aradaki fark

her ne kadar samsungun yazılımını çok sevsem de honor çok güzel gelmeye başladı ekosistemini çok kullanmayacak için honor 400 pro çok güzel gider

7k yok artık aradaki fark
6k aradaki fark..
honor 400 pro çok güzelmiş arada kaldım vallahi..

6k aradaki fark..
honor 400 pro çok güzelmiş arada kaldım vallahi..
yazılım nasıl bilmiyorum ortalamaysa donanım olarak daha yüksek samsungta da 7 yıl güncelleme var

yazılımı güzelse honor alınır bence ama silikon karbon pil nasıl ve 100w bataryayı eskitir mi onu bi araştır da al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,747
Üyeler
185,942
Son üye
Swerch
Geri