30-40 bin lira aralığında alınabilecek telefon önerisi

mon70

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
40000
Bir süredir araştırıyorum. 30-40 bin tl aralığında alınabilecek en mantıklı telefon hangisi karar veremiyorum.
İlk başta s24 plus dikkatimi çekmişti beğenmiştim. Amiral gemisi kalitesine yakın bir telefon olduğu için oldukça sıcaktım ancak telefonun çok ısındığını ve pil süresinin tatmin edici olmadığını söyleyenler vardı.
Diğer telefon xiaomi 14t pro. Onda da aynı şekilde pil süresi iyi değil diyenler var. Bir de çıkalı 1.5 sene olmuş 2.5 sene güncelleme garantisi kaldı o yüzden bu telefondan da soğudum.
En sonuncu telefon da honor 400 pro. Onda da plastik kasa var ve güncelleme desteği 3 yıl.
Ayrıca 14t pro ve 400 pro'nun tasarımları hiç hoşuma gitmiyor çok kaba ve ağır telefonlar.
Ağır oyunlar oynayan biri değilim. Ağırlıklı olarak sosyal medya kullanıyorum. Bu fiyat aralığında en mantıklı seçenek hangisi olur? Daha farklı telefon önerilerine de açığım.

Bir süredir araştırıyorum. 30-40 bin tl aralığında alınabilecek en mantıklı telefon hangisi karar veremiyorum.
İlk başta s24 plus dikkatimi çekmişti beğenmiştim. Amiral gemisi kalitesine yakın bir telefon olduğu için oldukça sıcaktım ancak telefonun çok ısındığını ve pil süresinin tatmin edici olmadığını söyleyenler vardı.
Diğer telefon xiaomi 14t pro. Onda da aynı şekilde pil süresi iyi değil diyenler var. Bir de çıkalı 1.5 sene olmuş 2.5 sene güncelleme garantisi kaldı o yüzden bu telefondan da soğudum.
En sonuncu telefon da honor 400 pro. Onda da plastik kasa var ve güncelleme desteği 3 yıl.
Ayrıca 14t pro ve 400 pro'nun tasarımları hiç hoşuma gitmiyor çok kaba ve ağır telefonlar.
Ağır oyunlar oynayan biri değilim. Ağırlıklı olarak sosyal medya kullanıyorum. Bu fiyat aralığında en mantıklı seçenek hangisi olur? Daha farklı telefon önerilerine de açığım.

kasim indirimiyle 33k ve altini gorurse honor 400 pro 12/512 tavsiye ederim.

Aynı bütçe ve aynı ikilemde bende varım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasim indirimiyle 33k ve altini gorurse honor 400 pro 12/512 tavsiye ederim.
Hepsiburada kasım indirimlerinde çeşitli honor cihazlarda indirim olacağını belirtmiş. Şuan bindir indir yapıyorlar telefon zaten 36kya bulunuyorken 40kdan düşmüş gibi gösteriyorlar Kasımda ne olur bilmem.

s24+ daha iyidir hocam.

plastik kasa olması kaba olması ve güncelleme desteğinin 3 yıl olması düşündürüyor

ciddi ısınma sorunları var mı ve normal kullanımda 8 saat ekran süresi alabilir miyim bunları merak ediyorum
Kullanmadığım için yorum yapmam çok doğru olmaz. İnternetten bakın. Ama bence 8 saatleri alırsınız. Sırf oyun değilde video sosyal medya vs dahil olarak. İnternetten testlere bakın siz.

Son düzenleme:
Sizin saydıklarınızdan birisini alıcak olsam s24+ alırdım. Diğer saydığın telefonların hiçbiri kalite açısından samsung a yaklaşamaz. Performans olarak falan belki daha iyidir ancak xiaomi ler falan 1 yıl sonra performans açısından düşüş yaşıyor.

Kullanmadığım için yorum yapmama çok doğru olmaz. İnternetten bakın. Ama bence 8 saatleri alırsınız. Sırf oyun değilde video sosyal medya vs dahil olarak. İnternetten testlere bakın siz.
teşekkür ederim
Sizin saydıklarınızdan birisini alıcak olsam s24+ alırdım. Diğer saydığın telefonların hiçbiri kalite açısından samsung a yaklaşamaz. Performans olarak falan belki daha iyidir ancak xiaomi ler falan 1 yıl sonra performans açısından düşüş yaşıyor.
kesinlikle katılıyorum. en sıcak olduğum telefon da s24 plus'tu ancak exynos işlemci kafamı karıştırıyor. hem çok ısınan hem de verimsiz bir işlemci olduğu söyleniyor. snapdragon işlemcili olup bu fiyatta olsa düşünmeden alacaktım. şu an ne yapacağımı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,515
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri