30-40k Sistem Tavsiyesi Lazım?

30 40 k ya taksitli alacağın sistem seni 3 sene götürse bu 5 sene götürür arkadaşa katılıyorum
İlla bu bütçede kalacaksan konsol bakabilirsin hocam

Hocam bütçenizden emin misiniz?

Onu attığınız için:
Bu daha mantıklı duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar idarelik bileşenlere sahip soğutucu kasa ram ssd güncellemesi gerekebilir. Ucuz etin yahnisi yani.

Hocam bütçenizden emin misiniz?

Onu attığınız için:
Bu daha mantıklı duruyor

Bunlar idarelik bileşenlere sahip soğutucu kasa ram ssd güncellemesi gerekebilir. Ucuz etin yahnisi yani.
neden daha mantıklı benim attığımın 850 w psu 1 tb ssd var pc den çok detaylı anlamadığım için soruyorum tek artısı 5070 midir

İkisinden de eksiği saydığım gibi illa olacak değil ama yetmeyecek. 5060ti I değiştirmek daha zor ssd ram daha kolay olur zaten piyasası yüksek hem ihtiyaç olunca ram ssd fiyatları oturmuş olursa tadından yenmez bana kalsa ben bu parçaları kullanmam ama bütçe meselesi

850 w psu yu napcan 5060 ti lı sistemle 650 bile yeterli zaten 5070 liyi al kesinlikle
5070 liyi alsam mesela ilerde 5 6 yıl sonra falan parça değişimi yapmadan bir sıkıntı çıkar mı sistemde gerek psu olsun gerek başka bir parçalarda

Ucuz etin yahnisi burada devreye giriyor hocam RAM ssd kasa güncellenebilir

güncellenmezse nasıl bir problem çıkabilir ki oyunlarda kasma donma tarzı mı

ben istiyorum ki sistemi alayım 5 6 yıl boyunca hiçbir sıkıntısı sorunu olmadan kullanayım belki ilerde ram ve ssd eklemesi yaparak 5070 li sistem buna uygun mudur veya 5060 ti li olan hangisi daha çok uygundur

Son düzenleme:
Geri