Neler Yeni

30 BİN TL'YE OYUNCU KASASI TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Efe Yılmaz
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Kendime bir tane bilgisayar toplamak istiyorum. Oyun performası açısından güncel olan oyunları 60 fps gösterse olur. Önceki dönem çıkan yüksek prodüksiyonlu oyunları normal açsın yeter. Çoğunlukla tek oyunculu oyunlar oynuyorum. Bütçem 30.000 TL sadece kasa olarak olur. İkinci el yada sıfır olması arasında fark olur mu bilmiyorum o yüzden bu foruma kayıt oldum. İlk, kendi Bilgisayarım olucağı için yardımlarınız çok makbule geçer. Kasa ful oyun üzerine olucak arada bi video içerikleri düzenlemem gerekebilir o yüzden yardımlarınızı bekliyorum umarım kural dışı bir şey söylememişdir.
Tekrardan iyi günleriniz olsun şimdiden.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mehmetcan
Sıfır şuan Çok pahalı 2.el sistem toplaman en iyisi Olur

Ayrıca geleceğe yönelik sistem olması senin için önemlimi onu'da belirt yani İlerde yükseltmek istediğinde sorun yaşamak istemiyorsan yani güncel işlemci ve ekran kartlarını kullanmak İstiyorsan AM5 sistem tavsiye ederim ama AM5 olunca Bazı şeylerden bütçe kısmak gerekir çünkü AM4'e göre Daha pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Efe Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır şuan Çok pahalı 2.el sistem toplaman en iyisi Olur

Ayrıca geleceğe yönelik sistem olması senin için önemlimi onu'da belirt yani İlerde yükseltmek istediğinde sorun yaşamak istemiyorsan yani güncel işlemci ve ekran kartlarını kullanmak İstiyorsan AM5 sistem tavsiye ederim ama AM5 olunca Bazı şeylerden bütçe kısmak gerekir çünkü AM4'e göre Daha pahalı
Ne öneriyorsun peki hani nasıl bir kasa toplayabilirim yani bu toplama işinde ilk defa toplayacağım.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Enes Altunışık
1080p için topluyorsunuz değil mi?

Top Bottom