YazılımKafa
80+ Silver
Kaynak izleyicisinden bakman gerek, görev yöneticisi hepsini göstermez.
Knk arkada 10 tane program açık kapat30 gb kullanılıyor ama nasıl?
Onlar her zaman açıkta ram bu kadar kullanılmıyorduKnk arkada 10 tane program açık kapat
O o kadar kullanmaz. Yıllardır kullanıyorumayrıln (kb) ye göre sıralayıp tek tek kapat, büyük ihtimal virüs programından kaynaklanıyor.
Sandbox sanal makinede şüpheli uygulamları test eden virüs programları var, arkada sanal makine kurup test ediyorsa o da olabilir.Bilgisayarı yeniden başlattım. Şuan 8 gb kullanılıyor aynı uygulamalarla
Mesaj otomatik birleştirildi:
O o kadar kullanmaz. Yıllardır kullanıyorum
Bunu anlamadım knk. Benim virüs programınu mı diyorsun başka programımı. Benimkini diyorsan ben aktif kullanırken sadece hızlı tarama yapar. Oda basit bir şey. Tam tarama yapmaz. Tam taramada bile öyle bir bellek kullanmazSandbox sanal makinede şüpheli uygulamları test eden virüs programları var, arkada sanal makine kurup test ediyorsa o da olabilir.
Memtest ile bellek testi yapar mısın, arızalı ram varsa bazı programlar buffer overflow yaşıyor olabilir.Bunu anlamadım knk. Benim virüs programınu mı diyorsun başka programımı. Benimkini diyorsan ben aktif kullanırken sadece hızlı tarama yapar. Oda basit bir şey. Tam tarama yapmaz. Tam taramada bile öyle bir bellek kullanmaz
Müsait olunca yapıp atarım burayaMemtest ile bellek testi yapar mısın, arızalı ram varsa bazı programlar buffer overflow yaşıyor olabilir.