Neler Yeni

30 nisanda Okullar açılırmı

BYzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bilal YAZIN
yani inşallah çünkü daha iyi olur , yani benim fikrim eğitim öğretim yılını 1 sene ertemeleri olacaktır,yani bu seneyi bir sonraki seneye ertemeleri güzel olur.
Bence kötü olur ya düşünsene eğitim hayatından 1 senen çöp oluyor. Bu ilerleyen zamanda da hayatımızı olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Hoş şu an okulları açsalar da yine yetişemeyiz konulara. Şahsen ben 9. sınıfım üniversite sınavına gireceğim zaman alt yapım kötü olacak ve bu beni çok etkileyecek gibi duruyor.. :(

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,543
İsim
Sarp Yılmaz
Bence kötü olur ya düşünsene eğitim hayatından 1 senen çöp oluyor. Bu ilerleyen zamanda da hayatımızı olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Hoş şu an okulları açsalar da yine yetişemeyiz konulara. Şahsen ben 9. sınıfım üniversite sınavına gireceğim zaman alt yapım kötü olacak ve bu beni çok etkileyecek gibi duruyor.. :(
dostum ben normal bir süreçte olursak böyle bir şey yapmalarını istemem zaten benim demek istediğim Corona devam ederse ki edecek uzun bir süre o zamanda yapılması iyi olur çünkü kimse Virüsün dolaştığı bir dünyada yada ülkede okula gitmek istemez :)

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Açılmaz kanka korkma D

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,543
İsim
Sarp Yılmaz
bende 11.sınıfım ve bu sene 12 olacağım fakat şimdi 11.sınıftan 2 ay sanıyorum konu görmedik ve ayrıca bu şekilde 12.sınıfa geçersem benim için 1 sene ara verilmesi ve toplamda yani benim 2 sene çalışmam daha avantajima olur o yüzden dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom