30 nisanda Okullar açılırmı

Boph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Herkese merhaba 30 nisanda okullar açılırırmı açılması saçmalık olurmu bana göre saçma olur çünkü açılması demek 20 milyon insanına sokağa çıkması demek ve bunun yanında velilerde çıkar daha büyük felaket olur
sizin düşünceleriniz nedir?

Açılmaz büyük ihtimalle

Herkese merhaba 30 nisanda okullar açılırırmı açılması saçmalık olurmu bana göre saçma olur çünkü açılması demek 20 milyon insanına sokağa çıkması demek ve bunun yanında velilerde çıkar daha büyük felaket olur
sizin düşünceleriniz nedir?
tabi ki de açılmaz yani eğer yetkililer insan hayatını düşünüyorsa açmaması lazım yeniden bir 1 ay ertelenmesi şart , şahsen bir öğrenci olarak bu virüsün aşısı yada herhangi bir tedavisi bulunmadan dışarı çıkmak,okula gitmek istemiyorum :(

Bu gidişle bu sene daha da okula gidemeyeceğiz gibi duruyor.. :/

• Üzgün
Reaksiyonlar: Riyo
Sanmam. Uzmanlar salgının Mayıs ayında pik noktaya ulaşacağını söylüyor. Zaten 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı yok muydu ?

Bu gidişle bu sene daha da okula gidemeyeceğiz gibi duruyor.. :/
yani inşallah çünkü daha iyi olur , yani benim fikrim eğitim öğretim yılını 1 sene ertemeleri olacaktır,yani bu seneyi bir sonraki seneye ertemeleri güzel olur.

Kesinlikle açamazlar niye ? mesela bizim okul 1400 oğrenci var. 1 kişi kapsa bütün okulu kapabilme kabiliyeti %100 onlar aileler aileler başkalara başkalarada öyle bi çıkılmaz döngü olur maalesef.

Açılması muhtemel görünmüyor şu an için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri