- Reaksiyon skoru
- 1,359
Gardaş vallaha mı?Nerde var gardaş ben İzmirdeyim. İzmir Türkiye den değil mi? Türkiyenin neresinde 30 mbps upload veriyorlar. Çok sınırlı şekilde veriyorlardır onu.
Gardaş vallaha mı?Nerde var gardaş ben İzmirdeyim. İzmir Türkiye den değil mi? Türkiyenin neresinde 30 mbps upload veriyorlar. Çok sınırlı şekilde veriyorlardır onu.
Ben trafik polisi miyim kota dolsun diye kafama göre ceza keseyim?Bana ceza kesiyordun, onlara da kes, bana üslubumu hakaret etmediğim halde düzelt diyordun.
Konuyu nerelere çeviriyor, çevir çevir,Altyapı yok, kotaların kalkması kaç yılını buldu. Senin gözünde süpergücüz biz.
Bende 30 uploud alıyorum şu anda. İstanbul da var. İsteyen alıyor alt yapı olan yer de.Nerde var gardaş ben İzmirdeyim. İzmir Türkiye den değil mi? Türkiyenin neresinde 30 mbps upload veriyorlar. Çok sınırlı şekilde veriyorlardır onu.
lütfen banlarmısınız onun yüzünden konumu kirletiyor ve amacıma ulaşamıyorum.Ben trafik polisi miyim kota dolsun diye kafama göre ceza keseyim?
Sen ağzından dökülen lafın anlamını bilmiyorsan, oturup sana bunu öğretecek değilim.
Gün içinde gelen raporlardan haberin yok,
10 rapor geliyorsa 8'inde senin adın var.
Seni insan gibi düzgün bir dille uyardım, gerekeni söyledim.
Anladıysan, sorun yok, anlamadıysan aynı uyarının tekrarı olmaz.
NE VAR DİLİMDE YAA, ADAM GİBİ YAZIYORUM HERŞEYİMİ, ADAM BANA HAKARET EDİYO, ONU ŞİKAYET ETTİĞİM HALDE HİÇBİRŞEY DEMİYORSUN,Ben trafik polisi miyim kota dolsun diye kafama göre ceza keseyim?
Sen ağzından dökülen lafın anlamını bilmiyorsan, oturup sana bunu öğretecek değilim.
Gün içinde gelen raporlardan haberin yok,
10 rapor geliyorsa 8'inde senin adın var.
Seni insan gibi düzgün bir dille uyardım, gerekeni söyledim.
Anladıysan, sorun yok, anlamadıysan aynı uyarının tekrarı olmaz.
0.04 iyi mi? upload ?Öhom öhom sözde öyleyiz. Tabi yersen. Gerçi sen yemişsin. Ülkenin çoğunluğu 1 altında upload alıyor artık bunda da birilerini savunmaya çalışma.
Bi sen eksiktin zaten. Onlara hiçbirşey demeyin sadece bizi ezin.lütfen banlarmısınız onun yüzünden konumu kirletiyor ve amacıma ulaşamıyorum.
İyi benimki çok iyi mesela 0.6 alıyorum.0.04 iyi mi? upload ?
Sana 3 gün kafa istirahati veriyorum.NE VAR DİLİMDE YAA, ADAM GİBİ YAZIYORUM HERŞEYİMİ, ADAM BANA HAKARET EDİYO, ONU ŞİKAYET ETTİĞİM HALDE HİÇBİRŞEY DEMİYORSUN,
Konuş kralHiç kimse bmw m4 e kızmasın sadece görmezden gelin siz de devlet babadan 6k maaş alsanız devlete laf ettirmezsiniz.
konumu kirletiyorsun asıl bu yer benim yerim git az ötede oyna.Bi sen eksiktin zaten. Onlara hiçbirşey demeyin sadece bizi ezin.
helal kralHiç kimse bmw m4 e kızmasın sadece görmezden gelin siz de devlet babadan 6k maaş alsanız devlete laf ettirmezsiniz.