Merhaba kredi çekip araba almak istiyorum. 300.00 TL civarı bir araç alabilecek durumdayım. İlk aracım olucak. Hatchback olabilir. Arabadan hiç anlamıyorum. 2 haftadır araştırdım ama işin içinden çıkamadım.
ortalama bir araç yılda 20k kilometreyi geçiyorsa fazla yol yapmıştır.Çok teşekkürler,
279.00 km bir araba için çok fazla mı yoksa kabul edilebilir bir değer mi? Kaç km'ye kadar sence araç alınabilir?
km'si yaşına göre normal kabul edilebilir. hem japon otomobillerinin sorunsuzlukla öne çıktıklarını varsayarsak düzenli bakımları yapıldığı taktirde milyon km'lere ulaşabiliyorlar rektefiye bile görmeden. iyi bir motor ustasına gösterip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. e120 kasa corolla'ya da bakmanızı tavsiye ederim.Çok teşekkürler,
279.00 km bir araba için çok fazla mı yoksa kabul edilebilir bir değer mi? Kaç km'ye kadar sence araç alınabilir?
Tanıdığınız esnaf akrabanız ve galerici varmı ?Merhaba kredi çekip araba almak istiyorum. 300.00 TL civarı bir araç alabilecek durumdayım. İlk aracım olucak. Hatchback olabilir. Arabadan hiç anlamıyorum. 2 haftadır araştırdım ama işin içinden çıkamadım.
Kazıklanmak isteyen varsa gitsin hocam cidden. İlla istisnalar vardır hep tanıdık diye millet kazıklanıyorTanıdığınız esnaf akrabanız ve galerici varmı ?
Yok yasa sayesin de bu fiyatlara sıfır ful paket Fiorino alabilir herkese tavsiye ediyorum şuan biz parayı altında bekletiyoz çıktı gibi Fiorino alacaz inş yada biraz kredi çekip caddyKazıklanmak isteyen varsa gitsin hocam cidden. İlla istisnalar vardır hep tanıdık diye millet kazıklanıyor
Temizini bulursan yapış gitsin. İstanbulda Ankarada bu arabanın parçaları rahat rahat bulunur. Bu paraya da adam akıllı kalmadı. Megane 1 öneremem bu paraya artık
Soru varsa sorabilirsin. Bu fiyata hem teknolojik hem sağlam hem ekonomik hem de diri araçtır. Büyük şehirdeysen parçasını rahat bulursun motoru da sıkıntı çıkarmaz.
Müşterimize 150 bin lira sözde seramik kaplamayla hemen araba getirebileceklerini söylediler. Farklı bir müşterimizde 100 tane egea aldı galerici. Yani yeni yasanın eskiden çıkan yasada da gözüktüğü gibi çokta etki etmeyecek gibi. 6000 kmi çoğu kişi takmıyor.Yok yasa sayesin de bu fiyatlara sıfır ful paket Fiorino alabilir herkese tavsiye ediyorum şuan biz parayı altında bekletiyoz çıktı gibi Fiorino alacaz inş yada biraz kredi çekip caddy
Sol çamurluk değişmiş, sağ ön kapı değişmiş, ön kaput değişmiş, tavan komple boyalı, sağ ön çamurluk değişmiş, aracın bel altı komple boyalı, sağ şase, sağ podya işlemli.Kazıklanmak isteyen varsa gitsin hocam cidden. İlla istisnalar vardır hep tanıdık diye millet kazıklanıyor
Sol çamurluk değişmiş, sağ ön kapı değişmiş, ön kaput değişmiş, tavan komple boyalı, sağ ön çamurluk değişmiş, aracın bel altı komple boyalı, sağ şase, sağ podya işlemli.![]()