rampagein tasarımları ilgimi pek çekmiyor ama bu fiyat aralığında çok rampage var bilemedim teşekkür ederim dostumRampage KBR 95 kullandım öneririm ama bazen sert kullanımlarda bazıları basmıyor ama çok kötü kullanığında oluyor ve türkçe ö, ğ, ç, i, ü gibi harflerde RGB şekilde belli oluyor ve harfler oldukça güzel, şık ve büyük.
ogre olabilir aslında bilek desteği de varBende alacagım yakın zamanda bu fiyata.
Ogre ile Momentum arasında kaldım.
Momentumunda var.ogre olabilir aslında bilek desteği de var
Rgb ve rainbow arasında çok fark varmı?Hemen hemen 6-7 aydır GamePower Ogre RGB Red Switch kullanıyorum, öneririm.
Bir çok renk modu olması çok hoş, 18 farklı modu var. Ayrıca bu modların içerisinde de renk değiştirebiliyorsun.
Bilek desteği de büyük bir artı. Bu klavyeyi kullanmadan önce bilek desteğini önemsiz görüyordum ancak kullanınca her şey değişti
Bilek desteği gerçekten büyük konfor. Suni deri olması da ayrı bir rahatlık katıyor.
Mümkünse Red Switch al derim. Blue Switch bir süre sonra kafanı şişirecektir.
çok teşekkür ederim hocam indirimleri bekleyip uyguna kapmaya çalışıcamHemen hemen 6-7 aydır GamePower Ogre RGB Red Switch kullanıyorum, öneririm.
Bir çok renk modu olması çok hoş, 18 farklı modu var. Ayrıca bu modların içerisinde de renk değiştirebiliyorsun.
Bilek desteği de büyük bir artı. Bu klavyeyi kullanmadan önce bilek desteğini önemsiz görüyordum ancak kullanınca her şey değişti
Bilek desteği gerçekten büyük konfor. Suni deri olması da ayrı bir rahatlık katıyor.
Mümkünse Red Switch al derim. Blue Switch bir süre sonra kafanı şişirecektir.
pek beğenmedim onu o yüzden ogre dedimMomentumunda var.
RGB ve Rainbow arasındaki tek fark Rainbow'da renkleri kontrol edemiyorsun.RGB ve rainbow arasında çok fark varmı?
Arada hemen hemen 40tl fark var.
Degermi?
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun diyelimçok teşekkür ederim hocam indirimleri bekleyip uyguna kapmaya çalışıcam