Öneri 300-400 TL Klavye Önerisi

Eresbos

80+
Reaksiyon skoru
46
Klavyeye ihtiyacım var 2 yıldır GXT 830 klavye kullanıyorum artık yormaya başladı mekanik klavye istiyorum Başka klavye önerileri de olabilir .Aklımdaki klavyeler şunlar:
CADA 890
OGRE
Monster K3
G213
İstediğim özellikler:
1-Bilek desteği olması zorunda değil ama olursa çok iyi olur
2-Mekanik olması g213 değil ama kaliteli olduğu için
3-RGB
4-Multi Medya tuşları olsa iyi olur ama bu bütçeye olması zor

Öneriniz var mı

Monster K3 e bakabilrisin trust cada 890 eski bir klavye ogrede türkçe değil MONSTER corsaira benziyor alınır bence.

Klavyeye ihtiyacım var 2 yıldır GXT 830 klavye kullanıyorum artık yormaya başladı mekanik klavye istiyorum Başka klavye önerileri de olabilir .Aklımdaki klavyeler şunlar:
CADA 890
OGRE
Monster K3
G213
İstediğim özellikler:
3-RGB
Monster tam aradığın özelliklerde

Monster tam aradığın özelliklerde
Ben hikaye,moba,,fps türlerinde oyun oynuyorum mavi switch sıkıntı yaratır mı hem sesi olsun hem de basım kuvveti olsun ilk mekanik klavyem olucak almışken 2-3 yıl gitsin istiyorum

Ben hikaye,moba,,fps türlerinde oyun oynuyorum mavi switch sıkıntı yaratır mı hem sesi olsun hem de basım kuvveti olsun ilk mekanik klavyem olucak almışken 2-3 yıl gitsin istiyorum
2 3 değil 10 yıl bile gider
Mavi switch en iyi hissiyata sahip klavyedir
Ama biraz sesslidir

2 3 değil 10 yıl bile gider
Mavi switch en iyi hissiyata sahip klavyedir
Ama biraz sesslidir
Monster kendi instagram hesabında başka switch türlerininde geleceğini söylemiş beklenmeli mi yoksa alıp geçilmeli mi sonuçta outume switche 400 veriliyor fazla aslında ama bilek desteği takma çıkarma multi medya aynı fiyata hydra r6 var ama onda Abdullah abi tuşların çıktığını söyledi

CADA 890
OGRE
Monster K3
G213
İstediğim özellikler:
3-RGB
Rampage kbr 96 ultımate

Rampage kbr 96 ultımate
bir kişi daha önerdi özellikleri baya iyi az ses çıkarması bilek desteği falann ama rampage olması bana kalırsa kötü yönlerinden biri ve siyah optik mekanik switch mi bazıları ne mekanik ne membran demişler ve tuş basım ömrü 50 milyon mudur.Bunda moba oyunları oynanır mı eli yorar mı yazı yazarken sıkıntı çıkarır mı cevaplarsanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,634
Üyeler
191,138
Son üye
Runoo
Geri