ters ə
80+
- Reaksiyon skoru
- 539
- Bütçe
- 400
Blue switch olursa güzel olur . Max 400Tl Teşekkürler..
@AydinSahin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@AydinSahin
Hepsi iyi modeller istediğinizi seçebilirsiniz.Bilek desteği olan klavye var mı ? Teşekkür ederim .
forum.donanimarsivi.com
Bu klavyeyi kuzenime aldırdım ve denedim,fiyatına göre çok iyi klavye tavsiye ederim.İndirim ile 260 Tl'ye geliyor.Blue switch olursa güzel olur . Max 400Tl Teşekkürler..
@AydinSahin
forum.donanimarsivi.com
Rampage gx-9 pulsar blue switch trendyolda filan var sanırım.Blue switch olursa güzel olur . Max 400Tl Teşekkürler..
@AydinSahin
Mekanik istemiyosan alinirk55 nasıl klavye alınır mı 300tlye
Mekanik değil ama ok55 nasıl klavye alınır mı 300tlye
Sen sorun yaşamıyor olabilirsin ama çoğu kişi sıkıntı yaşıyor.Mekanik değil ama o
Bazıları gelip dicek o alınır mı diye ama alınır. Ben sorunsuz kullanıyorum
![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Elektronik işi her zaman risk işidir. Alıp deneyebilir 14 gün içinde iade veya değişim hakkı var.Sen sorun yaşamıyor olabilirsin ama çoğu kişi sıkıntı yaşıyor.
Gerek yok bence ogre falan almasına Redragon alırsa daha az risk olur .Elektronik işi her zaman risk işidir. Alıp deneyebilir 14 gün içinde iade veya değişim hakkı var.
Bence almasın çünkü sorunlu çıkarsa iade ile filan uğraşmasın direk redragon alıp kurtulsun.Elektronik işi her zaman risk işidir. Alıp deneyebilir 14 gün içinde iade veya değişim hakkı var.