Hanbai 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 187 Dahası Reaksiyon skoru 58 Konum Bursa Yıldırım İsim Mustafa Emre Yıldırım 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Erdem Salih Taşcı yazmış: Extra DSL var iken Omni DSL alınmaz hocam. Wi-Fi 4 modem artık pek alınmaz. Tabii kalitesine bir lafım yok. Devamı için tıklayın... bunu alıyorum teşeşkür ederim kurulumunda felan yardımcı olabilirmisiniz acaba
Erdem Salih Taşcı yazmış: Extra DSL var iken Omni DSL alınmaz hocam. Wi-Fi 4 modem artık pek alınmaz. Tabii kalitesine bir lafım yok. Devamı için tıklayın... bunu alıyorum teşeşkür ederim kurulumunda felan yardımcı olabilirmisiniz acaba
Batu17 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,012 Dahası Reaksiyon skoru 354 İsim Batuhan Kurt 8 Şubat 2021 #15 Hanbai yazmış: bunu alıyorum teşeşkür ederim kurulumunda felan yardımcı olabilirmisiniz acaba Devamı için tıklayın... Kurulumu kolay kankam kendin bile yaparsın
Hanbai yazmış: bunu alıyorum teşeşkür ederim kurulumunda felan yardımcı olabilirmisiniz acaba Devamı için tıklayın... Kurulumu kolay kankam kendin bile yaparsın