Öneri 300-450 TL arası Modem arıyorum

Hanbai

80+
Reaksiyon skoru
58
İnternetimi normadle 10 mb hızda kullanıyordum fakat olduğum yere yeni altyapı geldi ve 100 mb hıza geçtim bilgisayarımda kullanırken hiç bir sıkıntı oluşmuyor fakat wifi de sürekli kopma oluyor bu yüzden yeni modem almam kararı verdim hem wifi hemde bilgisayardada üzmesini istemiyorum

Keenetic extra dsl olabilir ama 30 lira aşıyor.
5 ghz de pc de kabloyla aldığım hızı telefonda görebiliyorum

Keenetic extra dsl olabilir ama 30 lira aşıyor.
5 ghz de pc de kabloyla aldığım hızı telefonda görebiliyorum
https://www.amazon.com.tr/90IG0471-...=asus+modem&qid=1612686268&s=computers&sr=1-1 buna ne dersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/90IG0471-...=asus+modem&qid=1612686268&s=computers&sr=1-1 bu nasıldır

Hocam ben asus modem sevmiyorum keenetic fanboyum o yüzden keenetic tavsiyemdir.

Omni dsl kullanıyorum memnunum.

İnternetimi normadle 10 mb hızda kullanıyordum fakat olduğum yere yeni altyapı geldi ve 100 mb hıza geçtim bilgisayarımda kullanırken hiç bir sıkıntı oluşmuyor fakat wifi de sürekli kopma oluyor bu yüzden yeni modem almam kararı verdim hem wifi hemde bilgisayardada üzmesini istemiyorum
Kanka keenetic omni dsl kullanıyorum şahsen ben çok memnunum hiçbir sorun olmadı ve gayet iyi güzel almanı kesinlikle tavsiye ediyorum

1.Link
2.Link

Arayüzü olsun çok kolay ve çok güzel hiç karışık değil tak diye kurarsın kendin modemi o kadar kolay sen düşün

Kanka keenetic omni dsl kullanıyorum şahsen ben çok memnunum hiçbir sorun olmadı ve gayet iyi güzel almanı kesinlikle tavsiye ediyorum

1.Link
2.Link

Arayüzü olsun çok kolay ve çok güzel hiç karışık değil tak diye kurarsın kendin modemi o kadar kolay sen düşün
yorumunuz için teşekkür ederim

Extra DSL var iken Omni DSL alınmaz hocam. Wi-Fi 4 modem artık pek alınmaz. Tabii kalitesine bir lafım yok.

Geri