başlığını düzgün yazortalama 300tl bandında şık compact olabilirse %60 klavyedde olur bi klavye arıyorum red switch olması şart
Başlığı düzelt böyle başlık yazılmazortalama 300tl bandında şık compact olabilirse %60 klavyedde olur bi klavye arıyorum red switch olması şart
aksi taktirde report alıcaksınortalama 300tl bandında şık compact olabilirse %60 klavyedde olur bi klavye arıyorum red switch olması şart
adam red swich olması lazım yazmış önerdiğin klavyeye bak323 TL ye de çıkarsan bu![]()
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kardeşim bugün böyleyim kusura bakma çok dikkat dağınıklığım oluyor göremedimadam red swich olması lazım yazmış önerdiğin klavyeye bak
knk xpg mekanikmi çok hoşuma gitti323 TL ye de çıkarsan bu![]()
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl değiştiricembaşlığını düzgün yaz
tmm şimdi konuya gelebilirizknk xpg mekanikmi çok hoşuma gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl değiştiricem
knk fortnite ve csgo oynuyorum bi hafiften ışık olsun knktmm şimdi konuya gelebiliriz
moba oyunlar oynayacak isen
blody klavye bak derim evet RGB yok ve çirkin ancak tepkime hızları düşük ve kaliteliler
o zaman pahalı almana gerek yokknk fortnite ve csgo oynuyorum bi hafiften ışık olsun knk
knk mouse bugun aldım g203 lghtsnco zaman pahalı almana gerek yok
klavye o oyunlarda önemli değil fazla
3.sırada diyebiliriz
kalitesi iyi olan bi klavye al geç
1 mouse
2 kulaklık
3 klavyedir