walterwhitww1
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Mekanik klavyelere baktım maksimum 300tlye kadar pek güzel bir şey bulamadım. Full rgb mekanik olmayan güzel bir öneriniz var mıdır?
www.n11.com
Bu markayı pek duymadı youtubda da pek bir incelemesi yok sorunu vs var mıdır?Mekanik.
![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben şuan farklı bir modelini kullanıyorum çok memnunum.Bu markayı pek duymadı youtubda da pek bir incelemesi yok sorunu vs var mıdır?
www.n11.com
Red switch mi acabaAl bunu geç, gayet iyi bir mekanik klavye.
![]()
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Outemu blue switch.Red switch mi acaba
Tamamdır çok teşekkür ederimOutemu blue switch.
Mekanik istememesine rağmen mekanik önermene.@TECHNO gayet kaliteli bir klavye, neye üzgün attınız anlayamadım.