cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Dikkatlice okursanız mekanik bulamadım diyor, bende güzel bir mekanik klavye önerdim.Mekanik istememesine rağmen mekanik önermene.
Dikkatlice okursanız mekanik bulamadım diyor, bende güzel bir mekanik klavye önerdim.Mekanik istememesine rağmen mekanik önermene.
Outemu blue switch.
Hocam peki ömrü ne kadar olur bir kaç yorum okudum ilk yıldan sonra bazı tuşlar bozulmaya başlıyor vs diyenler olmuşOutemu blue switch.
Dikkatlice okursanız mekanik olmayan klavye öneriniz var mıdır diyor.Dikkatlice okursanız mekanik bulamadım diyor, bende güzel bir mekanik klavye önerdim.
Bulamadığı için normal önerin diyor. Anlamadığım konu siz neyi savunuyorsunuz ? Ben @TECHNO isimli kişiye sordum.Dikkatlice okursanız mekanik olmayan klavye öneriniz var mıdır diyor.
Demiyor, mekanik olmayan önerin diyor.Bulamadığı için normal önerin diyor.
Bir şeyi savunmuyorum.Anlamadığım konu siz neyi savunuyorsunuz ?
Tamam boşverin siz haklısınız, iyi günler.Demiyor, mekanik olmayan önerin diyor.
Bir şeyi savunmuyorum.
Ayrıca dilimizde örtülü anlam diye bir konu var, sanırım ortaokulu daha bitirmediniz.Demiyor, mekanik olmayan önerin diyor.
"boş verin" şeklinde yazılır.Tamam boşverin siz haklısınız, iyi günler.
Post automatically merged:
Ayrıca dilimizde örtülü anlam diye bir konu var, sanırım ortaokulu daha bitirmediniz.![]()
4 dakikadır bunu araştırmanız çok hoş."boş verin" şeklinde yazılır.
"Tamam boş verin siz haklısınız, iyi günler."
4 dakikadır araştırdığım falan yok, mesajının otomatik olarak birleştirildiği zamana bak.4 dakikadır bunu araştırmanız çok hoş.
Daha fazla tartışmaya gerek yok bence, arkadaşın konusunu kirletiyoruz.
1 dakika var.4 dakikadır araştırdığım falan yok, mesajının otomatik olarak birleştirildiği zamana bak.![]()
Her şeye saniyesinde cevap verecek değilim, bot değilim ya.1 dakika var.![]()
Tamam siz haklısın demiştim, konuyu kapatalım. Arkadaşınızın kendisinin cevap vermemesi benim için yeterlidir, iyi günler dilerim.Her şeye saniyesinde cevap verecek değilim, bot değilim ya.![]()