Neler Yeni

300 tl oyuncu kulaklıgı almalı mıyım

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
gamepower kizaru yu beğeniyorum ben tabi sana kalmış bi bakabilirsin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Dostum ben monster Ar-ge merkezinde sorumluyum. 7.1 harici olarak kendi ses kartını kullanır. Stereo ise PC'nin kendi ses kartına ulaşır. Oyun desteklemesi olarak artık %90 üstü oyun 7.1 destekliyor. Ses kasması gerektiren oyunlar artık 7.1 destekli. 7.1 Ses kartı iyi olan bir kulaklık almak daha mantıklı olur çünkü PC nin onboard ses kartından daha iyi ses kartı bulunduran kulaklıkar mevcut. Daha gelişmiş microchip ve yükü daha fazla tutabilen portallar mevcut. Bu yüzden 7.1 tercih edebileceğini söyledim. Ve en önemlisi olarak jak girişli streolar artık günümüzde kırılması nedeniyle çoğu firma tarafından kabul edilmiyor. Teşekkür Ederim
Ben jak girişli tercih ettiğimi söylemedim, USB kulaklık kullanıp 7.1 açmadan kullanmayı daha mantıklı bulduğumu söyledim. Görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Furkan Yılmaz
Ben jak girişli tercih ettiğimi söylemedim, USB kulaklık kullanıp 7.1 açmadan kullanmayı daha mantıklı bulduğumu söyledim. Görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkürler :)
yapma ya zeki adam seni stereo'nun özelliği direkt ses kartına takılabilmesi. Zaten bütün özelliği o zeki adam seni. Usb ile bağlanabilen stereo kulaklıklı zeki adam seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapma ya zeki adam seni stereo'nun özelliği direkt ses kartına takılabilmesi. Zaten bütün özelliği o zeki adam seni. Usb ile bağlanabilen stereo kulaklıklı zeki adam seni.
stereo kulaklık bu jak girişli olacak . Bişey bilmeden yorum yazma

usb olacaksa da zaten 7.1 tercih ediler çünkü direkt ses kartına bağlanmaz kendine ait ses kartı olur.

daha 7.1 ne olduğunu bile bilmiyorsun ses kalitesini yaşamamış bir insan evladı seni :D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

usb olacaksa da zaten 7.1 tercih ediler çünkü direkt ses kartına bağlanmaz kendine ait ses kartı olur.

daha 7.1 ne olduğunu bile bilmiyorsun ses kalitesini yaşamamış bir insan evladı seni :D
Saygını korursan sevinirim. Sen USB bir kulaklığı stereo kullanamıyor musun?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Oyuncu kulaklığı alman tabii ki tavsiyemizdir ama 7.1 şart değil, hatta önermiyorum. Rampage Comfort alabilirsin ama ben olsam stereo kullanırım.
@ArdaM sen drop plus'cı değilmiydin bea ne bu 180

stereo ne onu bile bilmiyorsun. Bence sen en iyisi git bi araştır herşeyi öyle konuşalım. IQ seviyem düşücek yoksa :D
Forumda bu kadar insana faydası dokunmuş senden çok bilgili bir adamla böyle konuşmandaki cesaretin sebebini sorabilir miyim? Ayrıca @ArdaM ın kullandığı kulaklık drop plus istersen surround 7.1 istersen streo kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
@ArdaM sen drop plus'cı değilmiydin bea ne bu 180

Forumda bu kadar insana faydası dokunmuş senden çok bilgili bir adamla böyle konuşmandaki cesaretin sebebini sorabilir miyim? Ayrıca @ArdaM ın kullandığı kulaklık drop plus istersen surround 7.1 istersen streo kullanabiliyorsun.
Abartma reis :D ben fury x kullanıyorum bu arada, drop plus'ı mikrofon olarak kullanıyorum

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Abartma reis :D ben fury x kullanıyorum bu arada, drop plus'ı mikrofon olarak kullanıyorum
nasıl yani 400 tl lik kulaklığın sadece mikrofonunu mu kullanıyosun o_O

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
nasıl yani 400 TL lik kulaklığın sadece mikrofonunu mu kullanıyosun o_O
650 liralık kablosuz gelince o kaldı, fury x mikrofonunda bir sıkıntı yaşadım o yüzden mikrofon olarak hala drop plus kullanıyorum.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
650 liralık kablosuz gelince o kaldı, fury x mikrofonunda bir sıkıntı yaşadım o yüzden mikrofon olarak hala drop plus kullanıyorum.
ha anladım bende çok memnunum drop plus tan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,216
Üyeler
167,627
Son üye
Mustafa KURT
Top Bottom