Neler Yeni

🔥İndirim 300 TL ve üzeri Algida siparişine 150 TL İndirim!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Birileri

80+
Bu ülkede herkes kendi fikrini belirtemiyor mu hocam? Ne zamandan beri birilerinin fikir belirtme özgürlüğüne karışır oldunuz? Ayrıca size eşek demiyorum ki bu denli agresif yaklaşıp kendinize hakaret edilmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Boykotu da ister uygulayın ister uygulamayın ama biz nasıl size karışmayıp sadece bak bu durum bunlara yol açıyor diyip sizi bilgilendiriyorsak sizde fikrini beyan edenlere saygı duyun lütfen.
Dediğiniz gibi ülkede herkes fikrini belirtiyor, neden gelen yorumlara yapmayın dediniz anlamadım. İsrail destekçisi insanlarda olabilir.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Dediğiniz gibi ülkede herkes fikrini belirtiyor, neden gelen yorumlara yapmayın dediniz anlamadım. İsrail destekçisi insanlarda olabilir.
Diyalogları okuyamıyorsunjz galiba ben tekrardan yazayım.
- Hem Migros hem Algida boykot haberiniz olsun.
- Bi bitmediniz a..
Hakaret şeklinde sitem edermiş gibi bir tavır ne zamandan beri fikir belirtmek oldu? Bu tepki sizin için sadece bir fikir belirtmek ise artık o sizin terbiyenizi gösterir. Aynı zamanda idrak edebildiyseniz ben yorum yapmayın demedim. Adam sadece fikrini belirtmiş isterseniz uymayabilirsiniz ama terslemek ve ya dalga geçmek yerine saygı duymanız daha iyi olur dedim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Oh be çok iyi indirim valla, teşekkürler.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
5 paket
Twister nasılmış deniyelim bakalım
1000046071.jpg

Birileri

80+
Diyalogları okuyamıyorsunjz galiba ben tekrardan yazayım.
- Hem Migros hem Algida boykot haberiniz olsun.
- Bi bitmediniz a..
Hakaret şeklinde sitem edermiş gibi bir tavır ne zamandan beri fikir belirtmek oldu? Bu tepki sizin için sadece bir fikir belirtmek ise artık o sizin terbiyenizi gösterir. Aynı zamanda idrak edebildiyseniz ben yorum yapmayın demedim. Adam sadece fikrini belirtmiş isterseniz uymayabilirsiniz ama terslemek ve ya dalga geçmek yerine saygı duymanız daha iyi olur dedim.
Ben yoruma gelen genel yorumlar olarak algıladım. Bir tek bu arkadaş için diyorsanız haklısınız.

KingDeViL

80+ Bronze
Kargoda ermiyor mu dondurmalar :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Ben yoruma gelen genel yorumlar olarak algıladım. Bir tek bu arkadaş için diyorsanız haklısınız.
Yoruma gelen genel yorumlarda zaten farkettiyseniz dalga geçmek amacıyla yapılmış. Normalde 2 tane söyleyecektim 6 tane sipariş vereceğim diyenler var. Bazıları gibi üste çıkmaya çalışmak yerine haklı olduğumu söylediğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Barış Okçu
normalde 3 tane alacaktım iki hesaptan 8 tane aldım teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Aktaş
  • Migros Sanalmarket 300 TL ve üzeri Algida siparişine 150 TL İndirim!
  • Migros Hemen 200 TL ve üzeri Algida siparişine 100 TL İndirim!
Ne Zamana Kadar Kullanabiliyoruz Bu Kampanyayı ? Yarın Sipariş Ediceğimde Ondan .

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom