Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi 3000-4000 tl civarında bir kulaklık arıyorum. Önceki kulaklığım steelseries arctis 1'in kablosundaki temassızlıktan dolayı yeni bir kulaklık arıyorum. Mümkünse kablosuz olursa iyi olur.
Uzun kullanım testlerinin çıkmasını beklemek daha iyi olur, şu anlık daha yeni ve nasıl olduğu pek belli değil.wraithesports.com peki bu model hakkında bilgisi ve ya deneyimi olan var mı? Fiyatı makul göründü ama bilemedim.
Cloud 2 Core Wireless yerine indirimle Cloud 3 Wireless almak daha mantıklıdır. Nova 3 de alınabilir bir üründür ancak fiyatı 2.5-2.7k civarında olmalı, bu fiyat çok yüksek ayrıca 500TL üstüne HS80 bulunsa dahi HS80 için de bu fiyat yüksek. Cloud 3 Wired alınıp eqolayzer ayarı yapılabilir, bunun dışında şu anlık mantıklı alternatif görünmüyor.Şuanda şu iki modele bakıyorum. Acaba bunlardan hangisi daha iyidir?
Steelseries Arctis Nova 3
HyperX Cloud II Core Wireless
En son indirimde alana kadar fiyatı tekrardan uçmuştu şuandaki fiyatlarıda bütçemi aştığından alamıyorum. Acaba bir daha ne zaman indirime girebilir.Cloud 2 Core Wireless yerine indirimle Cloud 3 Wireless almak daha mantıklıdır
Kablolu Cloud 3'ten şöyle emin olamadım kablosunda sonradan temazssızlık oluşur mu? Kablosu bozulursa söküp yeniden değişememem kötü olur çünkü.Cloud 3 Wired alınıp eqolayzer ayarı yapılabilir,
Son olan indirime de haftalar belki de ay sonra girmiştir, yakın tarihte olmasa da tekrar indirime girme ihtimali var.En son indirimde alana kadar fiyatı tekrardan uçmuştu şuandaki fiyatlarıda bütçemi aştığından alamıyorum. Acaba bir daha ne zaman indirime girebilir.
Çok zedelenmediği sürece sorun olmayacaktır. Kablonun çıkmaması kötü tabii ancak örgü en azından, bir şekilde çok uzun süreler kullanılabilir. Asıl mesele kulaklıkların kendisi, kablo kalır belki de kulaklık gidebilir bile.Kablolu Cloud 3'ten şöyle emin olamadım kablosunda sonradan temazssızlık oluşur mu? Kablosu bozulursa söküp yeniden değişememem kötü olur çünkü.