Neler Yeni

Öneri 3000-4000 TL Arasında Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

AliBan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ban
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi 3000-4000 tl civarında bir kulaklık arıyorum. Önceki kulaklığım steelseries arctis 1'in kablosundaki temassızlıktan dolayı yeni bir kulaklık arıyorum. Mümkünse kablosuz olursa iyi olur.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert

AliBan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alana kadar 1k zam gelmiş ve o kadar da çıkamam başka önerileriniz var mı acaba?

MoonWalk

80+ Silver
3k altında kablolu versiyonu alternatif. Kablosuz olarak düzgün bir model bulunmuyor şu an için, Cloud 3 Wireless bile 4k'nin altında indirimle beraber tek alternatifti bir nevi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Logitech almamanı öneririm onun dışında arkadaşların önerileri değerlendirilebilir

AliBan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ban
wraithesports.com peki bu model hakkında bilgisi ve ya deneyimi olan var mı? Fiyatı makul göründü ama bilemedim.

MoonWalk

80+ Silver
wraithesports.com peki bu model hakkında bilgisi ve ya deneyimi olan var mı? Fiyatı makul göründü ama bilemedim.
Uzun kullanım testlerinin çıkmasını beklemek daha iyi olur, şu anlık daha yeni ve nasıl olduğu pek belli değil.
Şuanda şu iki modele bakıyorum. Acaba bunlardan hangisi daha iyidir?
Steelseries Arctis Nova 3
HyperX Cloud II Core Wireless
Cloud 2 Core Wireless yerine indirimle Cloud 3 Wireless almak daha mantıklıdır. Nova 3 de alınabilir bir üründür ancak fiyatı 2.5-2.7k civarında olmalı, bu fiyat çok yüksek ayrıca 500TL üstüne HS80 bulunsa dahi HS80 için de bu fiyat yüksek. Cloud 3 Wired alınıp eqolayzer ayarı yapılabilir, bunun dışında şu anlık mantıklı alternatif görünmüyor.

AliBan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ban
Cloud 2 Core Wireless yerine indirimle Cloud 3 Wireless almak daha mantıklıdır
En son indirimde alana kadar fiyatı tekrardan uçmuştu şuandaki fiyatlarıda bütçemi aştığından alamıyorum. Acaba bir daha ne zaman indirime girebilir.
Cloud 3 Wired alınıp eqolayzer ayarı yapılabilir,
Kablolu Cloud 3'ten şöyle emin olamadım kablosunda sonradan temazssızlık oluşur mu? Kablosu bozulursa söküp yeniden değişememem kötü olur çünkü.

MoonWalk

80+ Silver
En son indirimde alana kadar fiyatı tekrardan uçmuştu şuandaki fiyatlarıda bütçemi aştığından alamıyorum. Acaba bir daha ne zaman indirime girebilir.
Son olan indirime de haftalar belki de ay sonra girmiştir, yakın tarihte olmasa da tekrar indirime girme ihtimali var.
Kablolu Cloud 3'ten şöyle emin olamadım kablosunda sonradan temazssızlık oluşur mu? Kablosu bozulursa söküp yeniden değişememem kötü olur çünkü.
Çok zedelenmediği sürece sorun olmayacaktır. Kablonun çıkmaması kötü tabii ancak örgü en azından, bir şekilde çok uzun süreler kullanılabilir. Asıl mesele kulaklıkların kendisi, kablo kalır belki de kulaklık gidebilir bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,532
Üyeler
172,687
Son üye
Arda9372
Top Bottom