3000 TL PSU ÖNERİSİ !!!

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
26
Psu durduk yere bozuldu sebebini bilmiyorum yeni psu alacağım.
Sistem R5 7600 - 6750 XT
BÜTÇE 3000 civarı
Kasam deepcool CC560
(Kasa kapalıyken gitmiş PSU benim sonradan haberim oldu, cızırtı yapıyor sürekli ve güç vermiyor, kabloyu çekip psu kapayınca bir süre sonra cızırtı kesiliyor ve anakart ışığı 2 saniye yanıp sönüyor hemen)
PSU dışında herhangi bir sorun var mıdır sizce?

Sistem R5 7600 - 6750 XT
BÜTÇE 3000 civarı
Kasam deepcool CC560
(Kasa kapalıyken gitmiş PSU benim sonradan haberim oldu, cızırtı yapıyor sürekli ve güç vermiyor, kabloyu çekip psu kapayınca bir süre sonra cızırtı kesiliyor ve anakart ışığı 2 saniye yanıp sönüyor hemen)
https://www.hepsiburada.com/corsair...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.33.2
bu psu ya bakabilirsin bu sorunu ilk kez gördüm biraz araştırıp öyle dönüş yapıcam

Sistem R5 7600 - 6750 XT
BÜTÇE 3000 civarı
Kasam deepcool CC560
buna bı bak istersen. 750w iş görür bence

pc nin kapalı olması birşeyi değiştirmez psu nun içinde hala güç olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok çok büyük ihtimal psu
Anakart ışığı yanıyor ama psu nun gücünü kesince anlık olarak

Birsey olmamistir diye düşünüyorum, psu ömrünün sonuna gelmiştir artık zaten bir süredir cızırtı yapıyordu.

Anakart ışığı yanıyor ama psu nun gücünü kesince anlık olarak

Birsey olmamistir diye düşünüyorum, psu ömrünün sonuna gelmiştir artık zaten bir süredir cızırtı yapıyordu.
ömrü bitmiştir büyük ihtimalle açılmamasının sebebi de içindeki güvenlik den dolayı dengesiz , düşük veya yüksek akım alınca pc oto kapanır

ömrü bitmiştir büyük ihtimalle açılmamasının sebebi de içindeki güvenlik den dolayı dengesiz , düşük veya yüksek akım alınca pc oto kapanır
Ozaman yeni psu alıp deneyeyim,diğer bileşenlerin sıkıntısı yoktur zaten herhangi bir yanma şişme gözükmüyor.
Varmı önerinizin 650 yeterli olur ama 3500 e çıkabilirim düzgün bir 750W falan varsa eğer

Ozaman yeni psu alıp deneyeyim,diğer bileşenlerin sıkıntısı yoktur zaten herhangi bir yanma şişme gözükmüyor.
Varmı önerinizin 650 yeterli olur ama 3500 e çıkabilirim düzgün bir 750W falan varsa eğer
3500 fiyat bandında 750w da corsair nzxt fln var

2500 bandında kaliteli 650W varmıdır
msı fsp corsair var 650w da o fiyat bandında ben kendim 10 sene dir high power in 650 liğini kullandım hiçbir kötülüğünü görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri