3000 TL sistem toplama

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
3000
Merhabalar ben aşağıdaki belirttiğim parçalarla bir sistem toplama yaptım sizce nasıl olmuş?
şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartını yaza almayı düşünüyorum o yüzden şimdilik köşede duran şu ekran kartımı kullanacağım:
dediğim gibi yaza doğru ekran kartı alıp böylece sistemi tamamlamış olacağım ssd de o zaman almayı düşünüyorum şuanlık köşede duran 500 GB hdd var onunla idare edicem. Malum öğrenci olduğum için şimdilik böyle sistemle gidicem çok oyun oynamayı düşünmüyorum yaza kadar hatta hiç oynayamayabilirim de yeter ki yaza kadar ekran kartı idare etsin. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Kasanın içindeki güç kaynağı hakkında bilgim yok
Onun dışında güzel olmuş

Merhabalar ben aşağıdaki belirttiğim parçalarla bir sistem toplama yaptım sizce nasıl olmuş?
şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için ekran kartını yaza almayı düşünüyorum o yüzden şimdilik köşede duran şu ekran kartımı kullanacağım:
dediğim gibi yaza doğru ekran kartı alıp böylece sistemi tamamlamış olacağım ssd de o zaman almayı düşünüyorum şuanlık köşede duran 500 GB HDD var onunla idare edicem. Malum öğrenci olduğum için şimdilik böyle sistemle gidicem çok oyun oynamayı düşünmüyorum yaza kadar hatta hiç oynayamayabilirim de yeter ki yaza kadar ekran kartı idare etsin. Düşüncelerinizi bekliyorum.
B460 Almak yerine H410 alsanız? Bütçeniz artar.

dediğim gibi yaza doğru ekran kartı alıp böylece sistemi tamamlamış olacağım ssd de o zaman almayı düşünüyorum şuanlık köşede duran 500 GB HDD var onunla idare edicem. Malum öğrenci olduğum için şimdilik böyle sistemle gidicem çok oyun oynamayı düşünmüyorum yaza kadar hatta hiç oynayamayabilirim de yeter ki yaza kadar ekran kartı idare etsin. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Kötü olmuş ekran kartını sonradan alıcaksanız eğer iyi fakat ekran kartını biraz yükseltirseniz iyi olur işlemci i3 yeter diye düşünüyorum.

Ekran kartı iyi mi neden kimse ekran kartına laf etmemiş ?

Geri