Neler Yeni

3000 TL ye kadar kulaklık önerisi

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Bilgisayarımda genelde oyun oynarım ve müzik dinlerim bu sesleri bana temiz verebilecek güzel bir kulaklık önerir misiniz lütfen arctis ya da hyperx tarzı kulaklıklar önermeyin sennheiser tarzı ses kalitesinde kendini kanıtlamış kulaklıklar söylerseniz çok mutlu olurum

CodeEmZal

80+
Anker Soundcore Life Q10 var reis bütçenin baya altında ama fiyatına göre iyidir duymuşsundur zaten. aklının köşesinde dursun belki geçici olarak alırsın. 500-800 tl civarı şuanda.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker Soundcore Life Q10 var reis bütçenin baya altında ama fiyatına göre iyidir duymuşsundur zaten. aklının köşesinde dursun belki geçici olarak alırsın. 500-800 TL civarı şuanda.
Almışken ömürlük bir şey almak istiyorum yine de teşekkürler önerin için

CodeEmZal

80+
Almışken ömürlük bir şey almak istiyorum yine de teşekkürler önerin için
O zaman ped kalitesine dikkat et, kulaklık pedi yırtılınca bir işe yaramıyor. Bende müzik dinlemek ve film izlemek için 2k civarı kulaklık arıyorum.
Normalde Q10 kullanıyordum 2 yıl oldu sanırım ama pedleri açıldı iç sünger gözüküyor yapıştırıcı ile idare etmeye çalışıyorum başka yer açılıyor. Kulaklık sapasağlam halbuki... Alacağın kulaklığın ses kalitesi dışında ped kalitesinede dikkat et veya yedek parçası satılıyormu ona bak. Bilindik kulaklıklarda çakmada osla satılır ondanda al bitane ilerde ihtiycın olur belki.

Yiğit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kayma
beyerdynamic dt990 al 500 daha koyup

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
merhaba kardeşim yeni konu açtım ve seninkini farkettim.
ses karakteri olarak baktığın bir şey var mı? harman? dengeli? nötr vs?
ne gibi janralardan hoşlanırsın?
kulak içi ilgini çeker mi?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Corsair Void Elite onerirlerse kulaklığın pedleri suan bir yil oldu kumaslari cikiyor gibi değişik bir sey oldu, tuglenme gibi nasil anlatsam bilemiyorum ama bir yilda bunlar geldi basima standart bir kullanimda

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair Void Elite onerirlerse kulaklığın pedleri suan bir yil oldu kumaslari cikiyor gibi değişik bir sey oldu, tuglenme gibi nasil anlatsam bilemiyorum ama bir yilda bunlar geldi basima standart bir kullanimda
void elite kullanıyorum 2 senedir memnunum aslında değiştirmeyi düşünüyordum da şuan vazgeçtim bir sürü kulaklık denedim void elite kadar güzel ve isabetli ses veren kulaklık bulamadım ya çok tiz ya çok bass lı veriyorlar sesi oyunlarda problem yaratıyor Allahtan amazondan almıştım iade ettim hepsini

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
void elite kullanıyorum 2 senedir memnunum aslında değiştirmeyi düşünüyordum da şuan vazgeçtim bir sürü kulaklık denedim void elite kadar güzel ve isabetli ses veren kulaklık bulamadım ya çok tiz ya çok bass lı veriyorlar sesi oyunlarda problem yaratıyor Allahtan amazondan almıştım iade ettim hepsini
orası öyle evet, bende denedim fakat tüğlenme yaptı bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,571
Üyeler
163,847
Son üye
hayatsizinsanim
Top Bottom