Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
DOLANDIRICI
Asla almayın.
Asla almayın.
tamam o zaman bi bakın test edin alınHaklısınız ama 3000 TL ve adam özel video atti bana ekrsn kartı ile
Bak hala uyduruyorsun. Adam gibi araştırsan zaten sorun olmayacak. Düzgün, temiz bir OC ile 32 MH/s alınıyor ve alıyorum da. Zaten OC'siz UV'siz mining yapılmaz, yapılmamalı yapmayın da!
Evet çıkıyor, bunlar her gördüğü şeye atlamasa olmaz zaten.Oc ayarlarıyla beraber 32 33 mh a kadar çıkıyor
33'e kadar yolu var, ben stabil 30,967 MH/s alıyorum azıcık daha zorlasam 31-32 alırım ama bu yeter.Overclock vesaire yapınca yükseliyor mu?
26mh? 1660s mi en az 31.5 mh kazıyor en çok tercih edilen kartlardan eğer bellek markası samsung ise 33.7mh kazdı oluyor26Mh veriyor 1660s. Çok mining için tercih edilmeyen bir kart olduğunu biliyorum. Bunun tek ihtimali var, garantisiz Endonezya tarzı ülkelerden getirilmesi. Benzeriyle uğraşan arkadaşım var, Endonezya'da çok ciddi uygun mesela. Bunun dışında imkanının olamayacağını düşünüyorum.
internetten bulma bilgiyle burda konuşmayın
Ben güvenemedim ama muhtelemen Sinop'tan denizden gelen malları alıyor vergi hariç satıyor yani vergi kaçırıyor 3000 tl 1660s normal aslında 230 dolarmi neydi gelişiKimse kimseye ucuza mal vermez arkadaşlar. Özellikle bu devirde. 5500 TL lik ekran kartını da toplu alım ile 3000 TL ye yine vermez kimse. Veremez
internetten bulma bilgiyle burda konuşmayın
Dünde birisi konu açmıştı muhtemelen aynı satıcıSinop