Neler Yeni

3000 TL'ye 1660S cidden satıyor arkadaşlar

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
"Körü körüne inanmak bu olsa gerek bir de diretip 26 diye ss atıyorsun :D" emojiyi ilk atan ben değilim. Benim attığım ss'e de ilk haha yı atan arkadaş o. Savunma şeklin mi bu? xd
Ee, şimdi bir şey diyemiyorsun? Körü körüne inanmak bu olsa gerek ilk çıkan şeyin SS'ini atmayla olmuyor, adam gibi araştırıp mesajını yaz. Hahaha emojisi attım çünkü 26 MH/s aldığını ve bunun mining için olmadığını belirttin, emoji ne için var o zaman? Emojiyi geçtim alıntı yaparak senin kalın kafalılığını belirttim hâlâ da üste çıkmaya çalışıyorsun.
Sinop'ta oturan yokmu bir forumda
Dostum kim sinopta oturuyor ya? 57K nüfusu var ve bunun çoğunluğunun teknoloji ile alakası olduğunu zannetmem. Net dolandırıcı. Tabii dolandırılmak istiyor gibi görünüyorsun, ben karışmam herkesin kendi fantezisi vardır kimisi her ay dolandırılmadan durmaz.

Hell0win

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
İsmail EBCİ

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ürün sahte arkadaşlar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hell0win

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
İsmail EBCİ
Yorumsuz imkansız faturalı garantili dolandırıcı
Toplama bir şeyler oldu ama olsun
Bakın anlamıyorsunuz adam 20 30 tane satıyor havale ile çalışıyor zaten mağazaya gelin diyor görün alın diyor mühtelemelen vergisiz satıyor tel ve adresi bir önceki konuda vermiştim sinopta yaşayan varda yazar buraya gidip bakabilir ama güvenilir mi bilmem sinopta olsam giderdim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bakın anlamıyorsunuz adam 20 30 tane satıyor havale ile çalışıyor zaten mağazaya gelin diyor görün alın diyor mühtelemelen vergisiz satıyor tel ve adresi bir önceki konuda vermiştim sinopta yaşayan varda yazar buraya gidip bakabilir ama güvenilir mi bilmem sinopta olsam giderdim
Tamam hocam havale edin gelirse haber verin dolandırıcı değilse siz adamın reklamını yapıyorsunuz anlamına geliyor

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
At havale ile parayı senin kartlarda allaha havale olur sonra

Hell0win

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
İsmail EBCİ
Ben alamam hocam sinopta yaşayan varsa konuya yazsın cevabı bekliyordum

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
1660s mining için mantıklı değil. böbrekçidir böbrekçi

Hell0win

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
İsmail EBCİ
Tamam hocam havale edin gelirse haber verin dolandırıcı değilse siz adamın reklamını yapıyorsunuz anlamına geliyor
Reklamıni değilde yine dolandırıcı değilse hakkına giriyoruz yani adam kartla video attı 4 5 foto attı rig tesisini attı zaten mağazaya gelin gelemiyorsaniz nasıp değilmiş dedi

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Reklamıni değilde yine dolandırıcı değilse hakkına giriyoruz yani adam kartla video attı 4 5 foto attı rig tesisini attı zaten mağazaya gelin gelemiyorsaniz nasıp değilmiş dedi
Sinop merkez mi ilçesi mi ? Konuya hakim olmadığım için önceki konuyu bilmiyorum.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Adımı söyleyerek ekran kartı ile video çekti gün tarih vererei
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyin gerçek fiyatı 230 dolar 1660s
Çıkış fiyatı 230 dolar. İkinci el de en ucuz 5500 TL, ortalama 7000 TL. Senin dediğin mantıksızlığa bakarsak 1500 dolar olan 3090'ı 10K'ya falan almamız gerekli ama en ucuzu 35K. 400 dolar olan RTX 3060 10K :) Önce mantıklı olun biraz.
1660s mining için mantıklı değil. böbrekçidir böbrekçi
En mnatıklısı 1660 Super ucuz fiyatı, stabilitesi 32 MH/s'ı. Lütfen cahilce bilmediğiniz konulara cevap yazmayın.

Top Bottom