Neler Yeni

3000tl mekanik klavye önerisi

55umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Can Yıldız
Instagram
55Umtyldz
Bütçe
3000
Arkadaşlar merhaba yeni mekanik klavye almak istiyorum 3000tl bütçem var.
Klavye de aradığım özellikler;
Tercihen red switch olması
Numlock tuşlarının olması
Ses tekerleği ve rgb aydınlatmalı
Hotswap ve kablosuz olursa tadından yenmez
Şuan kullandığım gamepower warlock klavyemde tuşlar basmamaya başladı bütçeyi çok fazla aşamam. Temu da aradığım özelliklerde bi klavye bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Not: balkonu da mutfağa katalım gibi soğuk espirilerden uzak durursanız sevinirim😁

Son düzenleme:

Baycan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
can yenen
ajazz ak820 pro alıp ayrı numpad alabilirsin dostum

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba yeni mekanik klavye almak istiyorum 3000tl bütçem var.
Klavye de aradığım özellikler;
Tercihen red switch olması
Numlock tuşlarının olması
Ses tekerleği ve rgb aydınlatmalı
Hotswap olursa tadından yenmez
Şuan kullandığım gamepower warlock klavyemde tuşlar basmamaya başladı bütçeyi çok fazla aşamam. Temu da aradığım özelliklerde bi klavye bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Not: balkonu da mutfağa katalım gibi soğuk espirilerden uzak durursanız sevinirim😁
Custom toplayabiliriz dmden yazabilirsin

55umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Can Yıldız
Instagram
55Umtyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ajazz ak820 pro alıp ayrı numpad alabilirsin dostum
En kötü ihtimalle bu da olabilir teşekkür ederim ajazz 820 karşıma çıktı switch ve caycapsleri kaliteli diye okudum teşekkür ederim

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yiğit
En kötü ihtimalle bu da olabilir teşekkür ederim ajazz 820 karşıma çıktı switch ve caycapsleri kaliteli diye okudum teşekkür ederim
1 ayı geçiktir ajazz ak820 pro kullanıyorum gayet memnunum gift swicth olanını öneririm

55umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Can Yıldız
Instagram
55Umtyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ayı geçiktir ajazz ak820 pro kullanıyorum gayet memnunum gift swicth olanını öneririm
Tek problem numpad tuşlarının olmaması ama bu klavyenin inceleme videolarını izleyip takibe alacağım. Makro uygulaması var mı? Varsa kullanışlı mı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
TeMu tAyFa aUlA f75'ciler gelmeden öneri yapalım;
hocam isterseniz custom klavye toplayabilirsiniz bu bütçe ile gayet güzel bir şeyler toplanacağını biliyorum
ajazz AK820PRO modeli güzeldir buna da bakabilirsiniz.
onların haricinde GK310 var hakkında kötü bir yorum görmedim, denk gelmedim. ayrıca bütçenizden de uygun. eğer biraz daha uygun bir şeyler bakmak isterseniz tercih edebilirsiniz.
red switch, numpad tuşları mevcut ve ses tekerleği de var.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yiğit
Tek problem numpad tuşlarının olmaması ama bu klavyenin inceleme videolarını izleyip takibe alacağım. Makro uygulaması var mı? Varsa kullanışlı mı?
bende numpad olsun istiyordum ona göre klavye düzgün kalitede ucuza bulamadım sonra bunu aldım ve 2 günde alıştım klavyeye inanın numpad alışkanlığınızda bir süre sonra bitiyor daha çok onun fazlalığının ve gereksizliğini farkediyorunuz inanın (kodlama, modelleme ve oyun geliştiriyorum)

Gurkanpiro

80+ Platinum
hocam isterseniz custom klavye toplayabilirsiniz bu bütçe ile gayet güzel bir şeyler toplanacağını biliyorum
onların haricinde GK310 var hakkında kötü bir yorum görmedim, denk gelmedim. ayrıca bütçenizden de uygun. eğer biraz daha uygun bir şeyler bakmak isterseniz tercih edebilirsiniz.
red switch, numpad tuşları mevcut ve ses tekerleği de var.
kasa olarak ak820 prodan daha iyi aula

55umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Can Yıldız
Instagram
55Umtyldz
red switch, numpad tuşları mevcut ve ses tekerleği de
Baktım şimdi istesiğim herşeyi karşılıyor fakat bu yeni nesil caycaps tipi bir klavye almak istiyorum göze daha hoş geliyor ve hissiyat olarak çok daha hoş diye biliyorum yanlışım varsa affola teşekkür ederim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kasa olarak ak820 prodan daha iyi aula
hocam biliyorum da milletin bu denli önermesini saçma görüyorum. @Skynel dostumda da var ta kendisi. bu temu olaylarından öncedir almış ve kullanıyor. gayet kaliteli ve şık olduğunu söyleyebilirim. ama biraz fazla overrated geliyor bana. sonuçta bir klavyeden ne bekleyebilirsin ki? ortalama fiyatta bir klavye gündelik işler için fazlasıyla yeterli. keza oyun için de daha uyguna bulunabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım şimdi istesiğim herşeyi karşılıyor fakat bu yeni nesil caycaps tipi bir klavye almak istiyorum göze daha hoş geliyor ve hissiyat olarak çok daha hoş diye biliyorum yanlışım varsa affola teşekkür ederim
yo estağfurullah ben önerimi yaptım, seçim sizindir.

55umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut Can Yıldız
Instagram
55Umtyldz
bende numpad olsun istiyordum ona göre klavye düzgün kalitede ucuza bulamadım sonra bunu aldım ve 2 günde alıştım klavyeye inanın numpad alışkanlığınızda bir süre sonra bitiyor daha çok onun fazlalığının ve gereksizliğini farkediyorunuz inanın (kodlama, modelleme ve oyun geliştiriyorum)
Hocam ak820 pro modelde 2 tane swtich çeşidi var aralarındaki fark nedir biliyor musun?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yiğit
Hocam ak820 pro modelde 2 tane swtich çeşidi var aralarındaki fark nedir biliyor musun?
ses ve hissiyat farkı var gift daha tok bende gift kullanıyorum çoğu kişide gift öneriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,793
Üyeler
165,588
Son üye
Zxel1907
Top Bottom