Fikir olması açısından söyleyeyim hocam. Uzun süredir rampage zenith pro kullanıyorum. Abdullah ağabeyin videosunda görüp almıştım direkt ve memnunum. Fikirleriniz arasına ekleyebilirsiniz.
Sensörüne göre pahalı kalıyor. Rampage önce oturup Scyrox veya ATK A9 gibi farelerin neden çok sattığına baksın. Öyle derin incelemeye de gerek yok. Rampage, Monster ve Gamepower uzun süredir ülkede varız diye marka algısıyla maksimum kâr odaklı satma peşindeler. Kutu içeriğinde özel kablo, bilmem ne pil gibi şeyler avantaj değil. Tam tersi Çinlilerde bunlar yok fiyatına satılıyor.
Rampage ₺2800 vereceğine, Ulugames Reload PRO alınabilir.
Ulugames Reload Kablosuz Mouse Serisi Şimdi Satışta!! Reload Pro: PAW 3950 & Nordic 52840 & Dual 8000HzReload: PAW 3395 & BEKEN Custom Esport & Dual 8000HzReload SE: PAW 3311 & Beken 3633 Tornavida kullanmadan anında değiştirilebilen modüler ve NTC korumalı batarya teknolojisi Çift 300mAh Batarya Sa
ulugames.com.tr
Rampage vb. firmaların yan kuruluşları (genelde büyük firmalar marka değerleri azalınca bu yöntemleri uygularlar) falan değilse artık Ulugames, Wraith (getirdiği uygun fiyatlı ATK ürünleri) veya yakında KlasseGear'da mouse pad, skatez dışında bu işe girecek onlar da 3950 sensörlü fareyi ₺2500-2800 arasına satarsa açıkçası Rampage tamamen bilgisiz kullanıcıya, Vatan vb. kitlenecek ürün olarak kalacak.
Kendim Scyrox kullanıyorum öneririm. Tutuşuna göre V6 veya V8 modellerine bakabilirsin. Veya Dareu yeni faresi de alınabilir. Sensör olarak 3950 temel aldıkları kendi ürünlerini kullanıyorlar, MCU, switch vb. iyi. Bu ürünlerde 8K Hz takılmayın, fiyatı şişiren sensör, mcu ve switchler oluyor. Ben de 1K Hz Scyrox V8 sarı olanını kullanıyorum. Bazı oyunlar veya genel kullanımda 2K Hz farkını görüyorsunuz, ama açıkçası 4K ve 8K Hz gereksiz. Zaten 8K Hz için 240 Hz üstü monitör ve oluşturduğu %10-20 arası CPU yükünü taşıyacak bir işlemci öneriyor Scyrox.
Bu arada 3950 sensörlü ucuz olsun diyorsan, üst taraftak Ulugames Reload PRO da işini görür.
Sensörün iyi olması FPS oyunlarında fare kontrolünde tam hakimiyet sağlıyor. Bazen insanlar ekonomi, maddiyat yetersizliğinden ne gerek var diye kabaca yorumlar yapıyorlar da, iyi bir fare FPS oyunlarında gerçekten fark yaratıyor.