3000TL Telefon Önerisi

atıyorum kaç tane attım kabul etmiyorsunuz tm bende kabul etmiyorum o zaman herkesede seslenirim forum kurallarında herhangibi bir şey yazmıyor yazıyorsada beni uyara bilirsiniz diyeceklerim bu kadar siz gülücük atmaya devam edebilirsiniz
Herkes sizin gibi konuşup konuşup ardından da "ben kabul etmiyorum, forum kurallarında herhangibi bir şey yazmıyor yazıyorsada beni uyara bilirsiniz" deyip kaçacak olursa forumun düzeni bozulur. Lütfen bir bilginiz yoksa telefon kategorisine mesaj yazmayın. (Sadece tavsiye, yoksa biliyorum yetkili olmadığımı)

Herkes sizin gibi konuşup konuşup ardından da "ben kabul etmiyorum, forum kurallarında herhangibi bir şey yazmıyor yazıyorsada beni uyara bilirsiniz" deyip kaçacak olursa forumun düzeni bozulur. Lütfen bir bilginiz yoksa telefon kategorisine mesaj yazmayın. (Sadece tavsiye, yoksa biliyorum yetkili olmadığımı)
kaçıp gittiğimi kim söylüyor ? bilgim gereğince var diye düşünüyorum 6 yıldır bu işlerle uğraşıyorum burda laf sokmaya çalışmışsınız buda sizin seviyenizi belirler tabii ki note 9s vs realme 7 konusunda kaçıtığımı sanmıyorum ama burdada belirtmek istediğim şey ben kabul etmiyorum değil seslenmek ile alakalı bir şey yazıyorsa beni uyarın dedim tm siz gene ve gene anlamadığım şekilde sanki relame nin avukatısınız her konuda realme yi savunuyorsunuz zaten buraya mesaj yazdığımda oyun oynamıyorsabız realme 7 alınabilir dedim herhangibi de xiaomi telefonlarını savunmuyorum hangisi iyiyse onu ortaya çıkartıyorum zaten başım dönüyor orucum sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum burdanda yeterince yazı yazdığımı düşünüyorum

burda laf sokmaya çalışmışsınız
Laf sokmaya çalıştığım yok, elimden geldiğince seviyeli bir şekilde tartışmaya çalışıyorum, tabii bunun olması için de sizin de seviyeli bir şekilde konuşmanız gerekiyor.

realme yi savunuyorsunuz zaten buraya mesaj yazdığımda oyun oynamıyorsabız realme 7 alınabilir dedim
Ben sadece sıcaklık değerlerinin ve FPS değerlerinin aynı olduğunu söyledim, uzatmak yerine "bilmiyordum, teşekkür ederim" diyebilirdiniz.

Ve hayır, Realme'nin avukatı falan değilim.

@Assistive reis ilkkez iphone önermedin şuan ben şok o.O2
3.000 TL bütçeye iPhone mu var?

Laf sokmaya çalıştığım yok, elimden geldiğince seviyeli bir şekilde tartışmaya çalışıyorum, tabii bunun olması için de sizin de seviyeli bir şekilde konuşmanız gerekiyor.

Ben sadece sıcaklık değerlerinin ve FPS değerlerinin aynı olduğunu söyledim, uzatmak yerine "bilmiyordum, teşekkür ederim" diyebilirdiniz.

Ve hayır, Realme'nin avukatı falan değilim.

3.000 TL bütçeye iPhone mu var?
burda uzatmıyorum donanım olarak önde işlemci olarak önde yani sıcaklık ve batarya konusunda +120 hz ekran var +gelecek güncellemelerin kesin alacağını belirtmişler note 9s vs relame 7 konusunda tm teşekkür ederim dedim ama bu defa demiyeceğim çünkü o konudaki telefon note 9s di bu konudaki ise poco x3 nfc ben yeterince seviyeli konuşuyorum zaten öylede bir şekilde konuştuğumu inanıyorum yoksada bildirire bilirsiniz beni diyorum burda herhangibi artniyet laf sokma vb hiçbir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada konu note 9 pro ve realme 7 pro muş buyrun https://forum.donanimarsivi.com/konu/realme-7-pro-vs-redmi-note-9-pro.343314/page-2

burda herhangibi artniyet laf sokma vb hiçbir şey yok
burda laf sokmaya çalışmışsınız
Aynen, ben de onu diyorum. Sadece böyle düşünmeyin demek istedim.

burda uzatmıyorum donanım olarak önde işlemci olarak önde
G95'de bulunan Mali-G76 MC4, 732G'de bulunan Adreno 618'den güçlü. İki cihazda PUBG'de config atarak 90 FPS oynanabilir.

sıcaklık ve batarya konusunda
Sıcaklık olarak 1 derece fark var yok. Batarya olaraksa 4 dakika önde, şarj olma süresi olaraksa 30 dakika Realme 7 önde.

120 hz ekran var
Kullanan kişiler Realme 7'de bulunan 90 Hz ile Xiaomi Poco X3'de bulunan 120 Hz arasında fark olmadığını söylemiş. bkz. Volkan Manav.

Aynen, ben de onu diyorum. Sadece böyle düşünmeyin demek istedim.

G95'de bulunan Mali-G76 MC4, 732G'de bulunan Adreno 618'den güçlü. İki cihazda PUBG'de config atarak 90 FPS oynanabilir.

Sıcaklık olarak 1 derece fark var yok. Batarya olaraksa 4 dakika önde, şarj olma süresi olaraksa 30 dakika Realme 7 önde.

Kullanan kişiler Realme 7'de bulunan 90 Hz ile Xiaomi Poco X3'de bulunan 120 Hz arasında fark olmadığını söylemiş. bkz. Volkan Manav.
tm hocam bu konuda tatlıya bağlansın hem alıcak olan arkadaşın kafasıda karışmasın 2 telfonuda alabilirsin herhangibi bir sıkıntıları yok tasarımına bakıp alabilirsin

Geri