Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.Kamera da çok önemli değil.
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.
Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 tl civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 TL civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
bu arada m31 ler 4000 tlnin üzerine çıkmış bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum her ne kadar yazılımsal olarak note 9s den iyi olsalar da teknik özellikleri arasında fark var ve fiyatları uçmuş
En ucuz Poco X3 NFC 128 GB fiyatları 10.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 128 GB özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!
En ucuz Poco X3 NFC 128 GB fiyatları 10.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 128 GB özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.Kamera da çok önemli değil.
tabi ciddi bir sorun yaşatmaz ama ben detaylara önem veren biriyim ince dokunuşların yarattığı farkları farkedebiliyorsun evet her bir dokunuş küçük ama birleşince kullanım açısından bir fark yaratıyor. Tabi ben çok oyun oynuyan filan da biri değilim oyun filan için de ciddi şekilde kullanıcaksa yazılımsal olarak daha kötü bile olsak teknik özelliklere bakması lazım. Pek girmiyorum ama şunu söyliyim herhangi bir fps düşüşü yaşamadan pubg ve wild rifti 60 fps oynatıyor
MIUI sürüm olarak sıkıntı çıkartmadığı sürece sıkıntı yaşamaz bence. Mesela Poco X3 Pro da MIUI 12 iyi iken 12.5 telefonu çöp ediyor telefon hem ısınıyor hem oyunlarda kasıyor yaşayan 2 kişi gördüm.
Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 TL civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada m31 ler 4000 tlnin üzerine çıkmış bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum her ne kadar yazılımsal olarak note 9s den iyi olsalar da teknik özellikleri arasında fark var ve fiyatları uçmuş