Neler Yeni

Öneri 3000TL Telefon Önerisi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bütçe
3000
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.Kamera da çok önemli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.
yazılım iyi olsun diyorsan : Realme 7
yazılım kötü olsun sıkıntı olmaz diyorsan : Poco X3 NFC

Atkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren duyar
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.
Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 tl civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 TL civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
bu arada m31 ler 4000 tlnin üzerine çıkmış bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum her ne kadar yazılımsal olarak note 9s den iyi olsalar da teknik özellikleri arasında fark var ve fiyatları uçmuş

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,240
İsim
Mert Can Ergün

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,3000TL civarı telefon önerisi yapabilir misiniz?Bütçeyi biraz aşabilirim.Oyun oynamayacağım.Genel olarak sosyal medya,discord,spotify vs. kullanacağım.Kamera da çok önemli değil.
Galaxy A51 veya Galaxy M12.

Atkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren duyar
Yazılım günlük kullanımda sorun çıkartmıyorsa sıkıntı olmaz.
tabi ciddi bir sorun yaşatmaz ama ben detaylara önem veren biriyim ince dokunuşların yarattığı farkları farkedebiliyorsun evet her bir dokunuş küçük ama birleşince kullanım açısından bir fark yaratıyor. Tabi ben çok oyun oynuyan filan da biri değilim oyun filan için de ciddi şekilde kullanıcaksa yazılımsal olarak daha kötü bile olsak teknik özelliklere bakması lazım. Pek girmiyorum ama şunu söyliyim herhangi bir fps düşüşü yaşamadan pubg ve wild rifti 60 fps oynatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
İkinci el iPhone 8 aldım androidden sonra gerçekten çok iyi geldi ikinci el kullanmam dersen global cihaz olarak xiaomi note 10s 8 128 alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Ben olsam yazılımı pek umursamam o yüzden Poco X3 NFC
MIUI sürüm olarak sıkıntı çıkartmadığı sürece sıkıntı yaşamaz bence. Mesela Poco X3 Pro da MIUI 12 iyi iken 12.5 telefonu çöp ediyor telefon hem ısınıyor hem oyunlarda kasıyor yaşayan 2 kişi gördüm.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Xaomi note 9s kullanıyorum ben memnunluk konusunda tabi çok iyi bir tel değil ama fiyat performans olarak iyi bir telefon günümüzde 3000 tllik bir telefondan çok üst düzey beklentilere girmemek lazım. Artı ve eksileriyle bakıcak olursak benimki 128 gb ve herhangi bir depolama problemi yaşamıyorum 6gb ram de yeterli şarjı uzun süre gidiyor kamerası önemliyse note 9pro tercih edilebilir aralarında 200-300 lira bir fark var ama tek fark kamera ve hızlı şarj bu yüzden karar sana kalmış, eksileri ise yazılımsal olarak çok iyi değil ben alalı henüz 6 ay oldu o yüzden çok büyük problemlerle karşılaşmadım ama ufak tefek hataları oldu çok nadir de olsa donduğu da oluyor ama bu fiyatlara normal ben kullanışlılığa ve optimizasyona önem veriyorum bu yüzden bütçem olsa iphone almak isterdim ama bütçem yetmedi. 3000 TL civarına alabileceğin samsung m31 den filan daha iyi olduğunu söyliyebilirim poco ve oppolara pek hakim değilim ama yazılımsal açıdan daha iyi olduklarını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada m31 ler 4000 tlnin üzerine çıkmış bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum her ne kadar yazılımsal olarak note 9s den iyi olsalar da teknik özellikleri arasında fark var ve fiyatları uçmuş
Katılıyorum. Note 9S veya Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Bu bütçede en iyileri bence.

Top Bottom