300hz gözüme yavaş geliyor

300hz gözüme yavaş gelmeye başladı. Acaba benmi çok takıntılıyım yoksa 300hz cidden yavaşmı?
display port kullanmıyorsan akıcı olmaz

fps dalgalanması oluyorsa yine akıcı olmaz

freesync gysync kullanırsan akıcı olur ama input lag girer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu aslında senin takıntınla alakalı değil gerçekten de dp ve hdmi kullanımı oyunun akıcılığına etkisi var kendi deneyimimle bunu diyebilirim oyun sanki daha ağır gibi geliyor hdmi kullanınca

display port kullanmıyorsan akıcı olmaz

fps dalgalanması oluyorsa yine akıcı olmaz

freesync gysync kullanırsan akıcı olur ama input lag girer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu aslında senin takıntınla alakalı değil gerçekten de dp ve hdmi kullanımı oyunun akıcılığına etkisi var kendi deneyimimle bunu diyebilirim oyun sanki daha ağır gibi geliyor hdmi kullanınca
Bütün ayarlar düzgün normal display ile

Sana şöyle diyim ben 300hz ve 320 arasındakini bile anlıyorum dediğinin alakası yok
Kardeşim şu anda Harvard, Cambridge ve Stanforddan uzmanlara mail yoluyla ulaştım senin gibi bir organizmayı bilime ilk yazan kişi olmak için can hıraç bir şekilde heyecanla Sabiha Gökçen havalimanına doğru yola çıktılar.
Böyle bir ana tanıklık edecek olmak Donanım Arşivi forum üyeleri olarak inanılmaz heyecan verici.
Lütfen adresini DM den yazar mısın profesörlere vereyim seni laboratuvarda incelemeleri için. Gerçekten dalga geçmiyorum bu farkı anlayabilen bir canlı çok şey değiştirebilir bilim dünyasında sakın şakaya vurma bu durumu.

Assassin's Creed deki kartal göz yeteneği olan efsane karakterlerin soyundan geliyorsan normal bir durum bence.

Geri