- Reaksiyon skoru
- 40
1000 Mbps miydi? Ve modemin arkasına bakıp ismini söyler misiniz? Ayrıca, müşteri hizmetlerini aradınız mı, onlar ne diyor?Full çekerken kopma yok ama oyunlar yine sıkıntılı.
1000 Mbps miydi? Ve modemin arkasına bakıp ismini söyler misiniz? Ayrıca, müşteri hizmetlerini aradınız mı, onlar ne diyor?Full çekerken kopma yok ama oyunlar yine sıkıntılı.
LG8245X6-50 Modemdeki model kodu bu şekilde.1000 Mbps miydi? Ve modemin arkasına bakıp ismini söyler misiniz? Ayrıca, müşteri hizmetlerini aradınız mı, onlar ne diyor?
Açıkçası modem çok eski bir model değil. Kötü değil yani. Çekim gücü iyi, hız konusunda da iyi bir model. Belki size verilen sorunludur. Veya başka bir sorun vardır. Önce müşteri hizmetleriyle görüşün derim çünkü kopma sorunları da yaşıyorsunuz.LG8245X6-50 Modemdeki model kodu bu şekilde.
ISS firmalarının verdiği routerlar hem donanım hem yazılım anlamında beş para etmezler. sorun %100 router'dan kaynaklanıyor diyemem iyice irdelenmesi araştırılması gerek ama son 5 yıldır Türk telekom'un verdiği 2 router kullandım ardından kendim bizzat asus'un router'ına geçtim farkı çok daha iyi anladım. sırf internet gelsinde nasıl olursa olsun mantığıyla verilen routerlar
kablosuz performansları felaket donanım gücü ayrı felaket arayüzlerinde çoğu şey aşırı kısıtlı değiştiremiyorsun firmware update imkanı yok gibi bir şey üretim aşamasında bir firmware atıyorlar o şekilde kullanıyorsunuz gittiği yere kadar, imkanı olan tplink,keenetic vs. farklı bir router'a geçsin farkı anlar.
Ben hep diyorum, alınacaksa Keenetic veya ASUS alınmalı. 10 sene bile kullanırsın, sorunsuz. Keenetic kullanıyorum şu an. Aynı sorunları yaşıyordum ki benim yaşamam garip değil. 12 Mbps nete sahibim. Dün mesela 9 kişi bağlıydı, QoS açık, sabit 8 ping ile oynadım. 1 ping bile oynamadı. Eski modemlerde kimse bağlı olmasa bile ping hep 200-300’lerde geziyordu. QoS ayarı hem mükemmel hem de çok çok basit. Diğer modemlere bakıyorsun, bir sürü saçma ayar. Keşke Keenetic'i örnek alsalar.bende aynı şekilde 2 yıldır tt fiber 200 mbps kullanıyorum. başlarda telekomun kendi tplink modemini kullanıyordum modemde özellik namına hiç bir şey yok. qos bile ayarlayamıyorduk. oyunlarda pingim fiber olmasına rağmen anlık olarak 200 300 lere fırlıyordu. daha sonra keenetic kn-3811 e geçiş yaptım. qos ayarları mükemmel. oyunlarda ping hep düşük ve stabil.
Modem değişimini nasıl yaptınız şifre falan lazım diyorlar bilgi verebilir misiniz?bende aynı şekilde 2 yıldır tt fiber 200 mbps kullanıyorum. başlarda telekomun kendi tplink modemini kullanıyordum modemde özellik namına hiç bir şey yok. qos bile ayarlayamıyorduk. oyunlarda pingim fiber olmasına rağmen anlık olarak 200 300 lere fırlıyordu. daha sonra keenetic kn-3811 e geçiş yaptım. qos ayarları mükemmel. oyunlarda ping hep düşük ve stabil.
modem arayüzünde yer alan kullanıcı adı ve şifrenizi bir yere not edin. yeni satın alacağınız modemin kurulum aşamasında kaydettiğiniz kullanıcı adı ve şifre ile kurulumu tamamlayınModem değişimini nasıl yaptınız şifre falan lazım diyorlar bilgi verebilir misiniz?
Arayüzde kullanıcı adı var da şifre yok *** şeklinde gözüküyor açtırmıyor.modem arayüzünde yer alan kullanıcı adı ve şifrenizi bir yere not edin. yeni satın alacağınız modemin kurulum aşamasında kaydettiğiniz kullanıcı adı ve şifre ile kurulumu tamamlayın
Arayüzde kullanıcı adı var da şifre yok *** şeklinde gözüküyor açtırmıyor.