Neler Yeni

300k sistem önerisi sadece kasa!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra Asil
Bütçe
300000
Selam arkadaşlar,

Kendime, genel kullanım amacı oyun olan, olabilecek en iyi PC sistemini toplamayı düşünüyorum. Parçaların tamamının siyah renkli olmasını ve kasanın her tarafının temperli camla kaplı olmasını istiyorum. Özellikle anakartın Thunderbolt 4ya da USB 4 desteği sunması benim için önemli bir tercih sebebi.

Lütfen sadece fiyat odaklı değil, gerçekten performans ve verimlilik açısından en iyi parçaları önerirseniz çok sevinirim. Amacım “en pahalı” değil, en güçlü ve dengeli sistemi kurmak.

Bu arada belirtmek isterim ki, kasaya ayırdığım bütçe 300.000 TL ve bu bütçeye monitör, masa, LED, aksesuar gibi ekipmanlar dahil değil. Yani monitör, masa ve diğer estetik-destekleyici ürünler için ayrıca bütçe ayıracağım. Bu yüzden siyah temaya uyum sağlayacak, kurulumun genel estetiğini güzelleştirecek masa, LED ve ekipman önerileriniz de olursa çok memnun olurum.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Tayfun Acar
Asus rog kasa,Rtx 5090 ( palit marka f/p acisindan iyidir ) , ryzen 9 9950x3d,X870 anakart, 128 gb ram,4 tb ssd hocam o bütçeye bu sistem ömürlük gider

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Selam arkadaşlar,

Kendime, genel kullanım amacı oyun olan, olabilecek en iyi PC sistemini toplamayı düşünüyorum. Parçaların tamamının siyah renkli olmasını ve kasanın her tarafının temperli camla kaplı olmasını istiyorum. Özellikle anakartın Thunderbolt 4ya da USB 4 desteği sunması benim için önemli bir tercih sebebi.

Lütfen sadece fiyat odaklı değil, gerçekten performans ve verimlilik açısından en iyi parçaları önerirseniz çok sevinirim. Amacım “en pahalı” değil, en güçlü ve dengeli sistemi kurmak.

Bu arada belirtmek isterim ki, kasaya ayırdığım bütçe 300.000 TL ve bu bütçeye monitör, masa, LED, aksesuar gibi ekipmanlar dahil değil. Yani monitör, masa ve diğer estetik-destekleyici ürünler için ayrıca bütçe ayıracağım. Bu yüzden siyah temaya uyum sağlayacak, kurulumun genel estetiğini güzelleştirecek masa, LED ve ekipman önerileriniz de olursa çok memnun olurum.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!
öncelikle merhaba hocam size attığım kasalaradan birini seçermisiniz

Son düzenleme:

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut

şöyle bir sistem topladım 141.910 TL tutuyor pahalı oldu gibi isterseniz SSD ram anakart sıvı soğutma bunlardan kısabilirsiniz fakat kısmaya gerek yok bütçeniz fazla zaten bir de ekran kartını 9070xt seçme sebebim oyun oynanabilir diye isterseniz 5080 veya 5090 yapılabilir fakat gereksiz olur kasayada lianli fan alabilrsiniz 4 tane alta da 2 tane 140mm fan @DanteZoldyck16

Son düzenleme:
Top Bottom