Öneri 300tl Bluetooth kulaklık önerisi

DeH$et

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,240
Bütçe
300
Annem hediye kulaklık almak istiyor bütçesini zorlamak istemiyorum 300tl ile kulak içi Bluetoothlu ne önerirsiniz? Ben biraz baktığında Xiaomi buds lite 3 gördüm kullanıcı yorumları vs. fena değildi. Sizler ne önerirsiniz? Dediğim gibi bütçede daha fazla çıkamam gibi.

Annem hediye kulaklık almak istiyor bütçesini zorlamak istemiyorum 300tl ile kulak içi Bluetoothlu ne önerirsiniz? Ben biraz baktığında Xiaomi buds lite 3 gördüm kullanıcı yorumları vs. fena değildi. Sizler ne önerirsiniz? Dediğim gibi bütçede daha fazla çıkamam gibi.
bass seviyesi çok ahım şahım değil onun dışında tercih edebilirsiniz.

Qcy T13 ablam kullanıyor kısa bir deneyimleme sürecim olmuştu bass performansı gayet güzel hatta fazla bile denebilir stok ses profili için ama sahnesi bana dar geldi bu yüzden de ses biraz boğuk hissi verdi ama fiyatına göre gayet güzeldi yazılımı var ama bir işe yaradığını düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qcy T13 ablam kullanıyor kısa bir deneyimleme sürecim olmuştu bass performansı gayet güzel hatta fazla bile denebilir stok ses profili için ama sahnesi bana dar geldi bu yüzden de ses biraz boğuk hissi verdi ama fiyatına göre gayet güzeldi yazılımı var ama bir işe yaradığını düşünmüyorum.
Fikir vermesi açısından kendim Anker r100 kulalnıyorum kıyaslamak gerekirse anker mid ve tizz olarak daha iyi özellikle tiz olarak ama böyle gelmesindeki sebep sahnesinin daha geniş olup sesi bogmaması olabilir bass olarak ikiside iyi ama qcy biraz daha yoğun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,801
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri