burakhls515
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Arkadaşlar markaya takıntım yoktur.Mekanik red switch istiyorum.Yardımcı olurmusunuz?
Şuanda onu almayı düşünüyorum ama ondan daha iyisi varmı diye araştırıyorum tavsiyen için teşekkür ederim.GamePower Ogre RGB tam sana göre![]()
Rica ederimŞuanda onu almayı düşünüyorum ama ondan daha iyisi varmı diye araştırıyorum tavsiyen için teşekkür ederim.
Benim için red switch çok önemli çünkü gece oyun oynamayı çok seviyorum ailem rahatsız olabilir.30TL daha arttırıp düşünebilirsiniz. Red switch değil ama bence fiyat performans.![]()
GamePower Calypso RGB Blue Switch Optik Mekanik Klavye Su Geçirmez Fiyatı
Calypso Rainbow Optik Mekanik Blue Switch Usb Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Gamepower SABER RGB Cuma indirimlerinde 274/299 TL arasında satılıyor.Arkadaşlar markaya takıntım yoktur.Mekanik red switch istiyorum.Yardımcı olurmusunuz?
Teşekkür ederim.razer ornota chrome laptop klavyesinin mekanik hali gibi düşün ama ancak 2.ele bulabılırsın böyle bir klavyeyi illede 300 diyorsan gamepower ogre RGB sana göre
Ben çok renkli şeyleri sevmiyorum gamepower ogre rgb almayı düşünüyorum sabermı iyi ogremi ?Gamepower SABER RGB Cuma indirimlerinde 274/299 TL arasında satılıyor.
Mekanik - Red Switch - Full Body RGB
Ben SABER kullanıyorum. Gayet memnunum.Teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Ben çok renkli şeyleri sevmiyorum gamepower ogre RGB almayı düşünüyorum sabermı iyi ogremi ?
Teşekkür ederim.razer ornota chrome laptop klavyesinin mekanik hali gibi düşün ama ancak 2.ele bulabılırsın böyle bir klavyeyi illede 300 diyorsan gamepower ogre RGB sana göre