Öneri [300₺] Kaliteli klavye önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Bütçe
300
Merhaba, iyi günler sevgili DA forum üyeleri...
Ben yaklaşık 6 aydır mekanik klavye arayışındayım. Fakat bu bütçede sessiz switchli ve kaliteli bir klavye maalesef yok.
Bu yüzden mekanik olması en son aradığım şey olacak ama mekanik olursa blue switch olmasın.

RGB, Orijinal Türkçe ve en önemlisi kaliteli olması; malzeme kalitesi ve basım hissiyatı bu fiyatta ne kadar iyi olabilirse o olsun.
Ek olarak bilek desteği ve multimedia tuşları olursa daha iyi olur ama multimedia şart değil.
BÜTÇE konusunda; Şu aralar efsane cuma muhabbetleri dönüyordu indirimde 300-330₺ olabilme potansiyeli olan klavyeler varsa takibe alabilirim.

Bu fiyatta hissiyat ve kalite bakımından bu klavye en iyisi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Membrane-mekanik farketmez

membrrane mekaniğe göre tuş basımı daha serttir mekanik daha yumuşak

membrrane mekaniğe göre tuş basımı daha serttir mekanik daha yumuşak
Hocam ben membrane kullanıyorum. Daha önce blue switche dokunma fırsatım oldu tuşa basarken çıtlaması bastığını hissediyor o güzel ama bana sessiz klavye lazım. Yani klavye alayım da şimdiki gibi olmasın hem RGB olsun da hemde basım hissiyatı daha kaliteli olsun istiyorum bunu bana hissettirecek bir klavye arıyorum klavye takıntım var, gerekirse 450₺'lik klavyeyi indirimde yakalarım alırım önerinize açığım. Orijinal tr olmasa da olur alışırım entera.
Hali hazırda kullandığım klavyem ; Tigoes K9 İncelemesi

Hocam ben membrane kullanıyorum. Daha önce blue switche dokunma fırsatım oldu tuşa basarken çıtlaması bastığını hissediyor o güzel ama bana sessiz klavye lazım. Yani klavye alayım da şimdiki gibi olmasın hem RGB olsun da hemde basım hissiyatı daha kaliteli olsun istiyorum bunu bana hissettirecek bir klavye arıyorum klavye takıntım var, gerekirse 450₺'lik klavyeyi indirimde yakalarım alırım önerinize açığım. Orijinal tr olmasa da olur alışırım entera.
Hali hazırda kullandığım klavyem ; Tigoes K9 İncelemesi
red switc alabilirsin maviye göre çok daha sessiz mekanik benzetmesi olan memranlarda mevcut

red switc alabilirsin maviye göre çok daha sessiz mekanik benzetmesi olan memranlarda mevcut
Aynen Red veya Brown switch ama aynı zamanda orasından burasından kıstıkları için klavye tam kaliteli olamıyor. O yüzden bütçede f/p olarak en iyisi tercihim olur

Aynen Red veya Brown switch ama aynı zamanda orasından burasından kıstıkları için klavye tam kaliteli olamıyor. O yüzden bütçede f/p olarak en iyisi tercihim olur
300TL'ye öyle bir klavye yok maalesef. Cynosa Lite iyidir.

https://www.trendyol.com/yusoft/aja...s-tam-mekanik-gaming-beyaz-klavye-p-126028298 mekanik istersen black switch olarak bunu alabilirsin 55₺ daha ekleyerek.

Geri