yoo hala berbat driverlar. bi driver bi tane oyunda drop kasma yapıyor. başka driver başka oyunda yapıyor en uygun driverı bulana kadar uğraşıp duruyosun sonrada sürekli driver çöküyor. 3050 güçsüz kart olmasa 6600 alma derim ama çok performans farkı var en iyisi 6600 alHaklısın galiba rx 6600 tercih edicem
Post automatically merged:
Berbat olduğunu sanmıyorum berbat olanlar eski modelleriydi ama nvidia ya göre cidden kötü arada 5 fps fln olsa 3050 daha mantıklı ama 20-25 fps az değil
Kötü kart değil tabi kide 3050 den bahsediyoruz ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum driverların onlar daha çok eski modellerde kaldı eğer çok kötüleşirse zaten güncelleme getirirler eğer ki çok kötüye giderse bi alıcı bulup satarım 3050 ye geçerim ama sanmıyorumAynı ikilemde bende kaldım hatta 3050'den RX6600'e geçiş yapmaya bile karar verdim fakat sonradan vazgeçtim driver sorunları ve amd'ni bir türlü çözemediği wattman hatası ile uğraşmak istemediğim için 3050'de kalıyorum şimdilik ama performans açısından RX6600 çok daha önde 3050'de kötü bir kart değil..
Hayırlı olsun şimdiden umarım Wattman hatası ile karşılaşmazsınız.Kötü kart değil tabi kide 3050 den bahsediyoruz ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum driverların onlar daha çok eski modellerde kaldı eğer çok kötüleşirse zaten güncelleme getirirler eğer ki çok kötüye giderse bi alıcı bulup satarım 3050 ye geçerim ama sanmıyorum
getirdikleri güncellemeyi indirme daha çok başın ağrır 22.5.1 kullan en sorunsuz olanı oKötü kart değil tabi kide 3050 den bahsediyoruz ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum driverların onlar daha çok eski modellerde kaldı eğer çok kötüleşirse zaten güncelleme getirirler eğer ki çok kötüye giderse bi alıcı bulup satarım 3050 ye geçerim ama sanmıyorum
rx6600![]()
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3000 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
sizce rtx 3050 mi yoksa rx 6600 mü