Neler Yeni

3060 ile bir sistem toplamak mı? 3060 bir laptop almak mı?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
Bence toplama pc alın neleri alıcaksınız yazın bizde söyleyelim bu pahalı şunu koy diye.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
psikolojimin el vericeğini sanmıyorum 2 sene çalıştım şu lanet şeyi almak için ekipmanlar içinde uğraşamam
Piyasanın düzelmesini bekler misiniz?
Yoksa artık alacağım mi diyorsunuz.Eğer beklerseniz çok daha iyi bilgisayar alabilirsiniz şu mining olayı çözülürse tabi.

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar
Piyasanın düzelmesini bekler misiniz?
Yoksa artık alacağım mi diyorsunuz.Eğer beklerseniz çok daha iyi bilgisayar alabilirsiniz şu mining olayı çözülürse tabi.
yaza kadar bekleyebilirim o zamana ne kadar indirime girerse tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öyle düşünmeyin youtube dan izleyin bize sorun. Yardım ederiz.
eski işlemcimi ters taktığım için bozmuştum anlamıyorum pek bence hazırı en sağlıklısı

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel

eski işlemcimi ters taktığım için bozmuştum anlamıyorum pek bence hazırı en sağlıklısı
Nasıl yaptınız hocam 😂 Ok işareti falan var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
Bence rtx 3060 la sistem 12bine bulamazsın bak
Screenshot_20210501-092441.png
Screenshot_20210501-092302.png

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar

Ekler

• Screenshot_20210501-092716_Opera.png
    Screenshot_20210501-092716_Opera.png
    163.4 KB · Hit: 39

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

Eth 2.0 Temmuz'da gelecek diye biliyorum ve vergi sistemiyle birlikte piyasa eski haline dönebilir.Bence şu fiyatlardan sonra en sağlıklısı beklemek olur.Kısaca İNŞALLAH düşer :)

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar
Eth 2.0 Temmuz'da gelecek diye biliyorum ve vergi sistemiyle birlikte piyasa eski haline dönebilir.Bence şu fiyatlardan sonra en sağlıklısı beklemek olur.
hocam haziran diye düşünmüştün ama en ucuz ne zaman olursa öyle olsun madem ve eth 2.0 nedir? instagramdan yazarmısınız @lutfi.fq

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
hocam haziran diye düşünmüştün ama en ucuz ne zaman olursa öyle olsun madem ve eth 2.0 nedir? instagramdan yazarmısınız @lutfi.fq
Açıkçası bende olaya çok hakim değilim ama madeciler için kötü bir şey diye biliyorum,yani kendileri öyle söylüyorlar sebebini tam bilmiyorum bende.

Ethereum 2.0 Nedir?

ETH 2.0, Ethereum ağında yapılması uzun süredir planlanan bir yükseltmedir ve ona tüm insanlığa hizmet etmesi için ihtiyaç duyduğu ölçeklenebilirliği ve güvenliği sağlar. ETH 2, enerji tüketimini azaltacak, ağın daha fazla işlemi işlemesine izin verecek ve güvenliği artıracaktır. Teknik olarak konuşursak, Ethereum bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri olacak ve parça zincirleri (shard chains) tanıtacak. Bu, Ethereum’un çalışma biçiminde çok büyük bir değişiklik ve eşit derecede büyük faydalar sağlayabilir.

Ancak bu yalnızca Ethereum’un altyapısındaki bir değişiklik. Zaten bir ETH sahibi, dapp kullanıcısı veya dapp geliştiriciyseniz, hiçbir şey yapmanıza gerek yok çünkü ETH 2.0 bugün kullandığınız ana Ethereum ağıyla uyumlu olacaktır. Bugün sahip olduğunuz ETH’yi Eth2’de de kullanabileceksiniz. Bu konuda herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.

lütfi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
lütfi acar
Açıkçası bende olaya çok hakim değilim ama madeciler için kötü bir şey diye biliyorum,yani kendileri öyle söylüyorlar sebebini tam bilmiyorum bende.

Ethereum 2.0 Nedir?

ETH 2.0, Ethereum ağında yapılması uzun süredir planlanan bir yükseltmedir ve ona tüm insanlığa hizmet etmesi için ihtiyaç duyduğu ölçeklenebilirliği ve güvenliği sağlar. ETH 2, enerji tüketimini azaltacak, ağın daha fazla işlemi işlemesine izin verecek ve güvenliği artıracaktır. Teknik olarak konuşursak, Ethereum bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri olacak ve parça zincirleri (shard chains) tanıtacak. Bu, Ethereum’un çalışma biçiminde çok büyük bir değişiklik ve eşit derecede büyük faydalar sağlayabilir.

Ancak bu yalnızca Ethereum’un altyapısındaki bir değişiklik. Zaten bir ETH sahibi, dapp kullanıcısı veya dapp geliştiriciyseniz, hiçbir şey yapmanıza gerek yok çünkü ETH 2.0 bugün kullandığınız ana Ethereum ağıyla uyumlu olacaktır. Bugün sahip olduğunuz ETH’yi Eth2’de de kullanabileceksiniz. Bu konuda herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.
kısaca ne hocam destan mı yazdınız ekran kartı fiyatlarım düşücek bu fiyata 3060 alırken 3060 ti mi alıcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,353
Üyeler
167,957
Son üye
rilace0706
Top Bottom