kamyoncu36
80+ Bronze
YokCevap verecek misin ?
YokCevap verecek misin ?
hazır sistem bakıyordum aslında anlamam etmem bozarım diyeBence toplama pc alın neleri alıcaksınız yazın bizde söyleyelim bu pahalı şunu koy diye.
Piyasanın düzelmesini bekler misiniz?psikolojimin el vericeğini sanmıyorum 2 sene çalıştım şu lanet şeyi almak için ekipmanlar içinde uğraşamam
Hocam öyle düşünmeyin youtube dan izleyin bize sorun. Yardım ederiz.hazır sistem bakıyordum aslında anlamam etmem bozarım diye
yaza kadar bekleyebilirim o zamana ne kadar indirime girerse tabiPiyasanın düzelmesini bekler misiniz?
Yoksa artık alacağım mi diyorsunuz.Eğer beklerseniz çok daha iyi bilgisayar alabilirsiniz şu mining olayı çözülürse tabi.
eski işlemcimi ters taktığım için bozmuştum anlamıyorum pek bence hazırı en sağlıklısıHocam öyle düşünmeyin youtube dan izleyin bize sorun. Yardım ederiz.
Nasıl yaptınız hocamyaza kadar bekleyebilirim o zamana ne kadar indirime girerse tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski işlemcimi ters taktığım için bozmuştum anlamıyorum pek bence hazırı en sağlıklısı
hocam valla bilmiyorum anakart vardı aldım elime işlemcide vardı soket birbirine uyuyordur herhalde dedim barzo gibi taktım gerçeği tam olarak dizdiğimde öğrendimNasıl yaptınız hocamOk işareti falan var.
Bence rtx 3060 la sistem 12bine bulamazsın bakAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eth 2.0 Temmuz'da gelecek diye biliyorum ve vergi sistemiyle birlikte piyasa eski haline dönebilir.Bence şu fiyatlardan sonra en sağlıklısı beklemek olur.Kısaca İNŞALLAH düşeryaza kadar bekleyebilirim o zamana ne kadar indirime girerse tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski işlemcimi ters taktığım için bozmuştum anlamıyorum pek bence hazırı en sağlıklısı
hocam haziran diye düşünmüştün ama en ucuz ne zaman olursa öyle olsun madem ve eth 2.0 nedir? instagramdan yazarmısınız @lutfi.fqEth 2.0 Temmuz'da gelecek diye biliyorum ve vergi sistemiyle birlikte piyasa eski haline dönebilir.Bence şu fiyatlardan sonra en sağlıklısı beklemek olur.
Açıkçası bende olaya çok hakim değilim ama madeciler için kötü bir şey diye biliyorum,yani kendileri öyle söylüyorlar sebebini tam bilmiyorum bende.hocam haziran diye düşünmüştün ama en ucuz ne zaman olursa öyle olsun madem ve eth 2.0 nedir? instagramdan yazarmısınız @lutfi.fq
kısaca ne hocam destan mı yazdınız ekran kartı fiyatlarım düşücek bu fiyata 3060 alırken 3060 ti mi alıcazAçıkçası bende olaya çok hakim değilim ama madeciler için kötü bir şey diye biliyorum,yani kendileri öyle söylüyorlar sebebini tam bilmiyorum bende.
Ethereum 2.0 Nedir?
ETH 2.0, Ethereum ağında yapılması uzun süredir planlanan bir yükseltmedir ve ona tüm insanlığa hizmet etmesi için ihtiyaç duyduğu ölçeklenebilirliği ve güvenliği sağlar. ETH 2, enerji tüketimini azaltacak, ağın daha fazla işlemi işlemesine izin verecek ve güvenliği artıracaktır. Teknik olarak konuşursak, Ethereum bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri olacak ve parça zincirleri (shard chains) tanıtacak. Bu, Ethereum’un çalışma biçiminde çok büyük bir değişiklik ve eşit derecede büyük faydalar sağlayabilir.
Ancak bu yalnızca Ethereum’un altyapısındaki bir değişiklik. Zaten bir ETH sahibi, dapp kullanıcısı veya dapp geliştiriciyseniz, hiçbir şey yapmanıza gerek yok çünkü ETH 2.0 bugün kullandığınız ana Ethereum ağıyla uyumlu olacaktır. Bugün sahip olduğunuz ETH’yi Eth2’de de kullanabileceksiniz. Bu konuda herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.