Arkadaşlar en fazla 20 k bütcem var sistem almak istiyoeum böyle bir şey buldum sizce nasıldır alınabilir mi ger türlü tavsiyeye açığım oyun için alıyorum
Arkadaşlar en fazla 20 k bütcem var sistem almak istiyoeum böyle bir şey buldum sizce nasıldır alınabilir mi ger türlü tavsiyeye açığım oyun için alıyorum
bu alınabilir fiyat kafi alttakini alma i3 ne kötü işlemci
Peki bu fiyata iyi midir güncel olarak oyunlarda sorun çıkartır mıbu alınabilir fiyat kafi alttakini alma i3 ne kötü işlemci
Amd tarafından bakabiliceğim kartlar nelerdir bu fiyat bandında daha iyi bir kart olucaksa amd de olabilirbu alınabilir fiyat kafi alttakini alma i3 ne kötü işlemci
Bu iş görür pazarlıkla 18e falan alınır diğeri kötü.
amd kartlar hakkında bilgim yok ama 3060 iyidir 12 gb ise tadından yenmexPeki bu fiyata iyi midir güncel olarak oyunlarda sorun çıkartır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd tarafından bakabiliceğim kartlar nelerdir bu fiyat bandında daha iyi bir kart olucaksa amd de olabilir
Diğeri neden kötü hocam bilmediğim için soruyorumBu iş görür pazarlıkla 18e falan alınır diğeri kötü.
Parçaları kalitesiz, işlemcisi eski nesil, ekran kartı daha zayıf, ekipmanları falan da diğerinden kötü.Diğeri neden kötü hocam bilmediğim için soruyorum
Hangisi hocam20K'ya alınır, birazcık daha pazarlık yapın ama. 17 - 18 Civarına kaçırılmaz.