3060 Tİ EKRAN KARTIM ISINIYOR

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar.

GPU: Zotac Gaming 3060Tİ Twin Edge OC 8GB VRam

Yeni bir sıvı soğutucu aldım işlemci gayet güzel bir şekilde 50-60 derecelerde çalışıyor ama ekran kartım 70 in altına inmiyor bazen 70 bazen 75 bazen 80. Hatta çoğu zaman 85 i görüyor.

Merhabalar.

Yeni bir sıvı soğutucu aldım işlemci gayet güzel bir şekilde 50-60 derecelerde çalışıyor ama ekran kartım 70 in altına inmiyor bazen 70 bazen 75 bazen 80. Hatta çoğu zaman 85 i görüyor.
hem hava sıcak hocam buyuk ıhtımallede bakım zamanı gelmıstır

Merhabalar.

bakım zamanı gelmiştir hocam benimkide öyleydi termal macun sürdüm 80 den 63e kadar düştü oyunlarda

babuş açıyorsun ekran kartını soğutucu blokları falan tertemiz bi yıkıyorsun banyoda kimyasal sıkma ama sonra koyuyorsun güneşe kuruyor ekran kartının elektronik kısmını da ilk baş üflüyorsun iyice tozları alıyorsun sonra bi birşeyle üstünde termal macunu aynı şekilde şeydekini de vardı ya soğutucu bloktaki termal macunu da temizliyorsun sonra elinde varsa o karta şey sür sıvı metal sür çok çok az damlatman yeterli soğutucu bloktaki ı kısma denk gelen yere de sür vramlere de termal pad tak çipin sağında solunda üstünde altında bulunan kısımlara bu cila gibi bir şeffaf oje vardı ondan sür sonra üstüne ısıya dayanıklı bir bant koy böyle çipin etrafını tamamen kaplayan fazlada diğer taraflara gitmicek şekilde sonra soğutucu bloğun üstüne sıvı metali çok çok az sür sonrada kapat bloğu üstüne işte kablosu vardı gerçi fan kablosu onuda tak kapat üstüne bloğu sık vidaları hiç ters çevirme kartı dümdüz şekilde geri tak anakarta fan ayarı çek son olarak 60 65 derece misler gibi ufak oc çek bi tanede youtubedan izleyip 70 derece maximum mukemmelde performans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,195
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri