Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060ti+i5 12400f toplayacağım yardım!

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.

Daha öncesin apu sistem ile ilgili konu açmıştım fakat ekran kartı fiyatlarının düşmesiyle biraz daha beklemeye karar vermiştim.

Kararsız bir insan olduğum için bi kaç kişinin daha fikrini alarak kafamda ki soru işaretlerini yok etmek istiyorum.

İlk öncelikle aklımda ki bütçemden bahsedeyim sizlere aklımda 15 bin TL civarında bir fiyat var en fazla 20 bin TL ye zorlayabilirim. Daha öncesinde pc toplamadım laptop kullanmaktayım. O yüzden bir kereden iyi bi sistem toplamak istiyorum bu yüzden sizce 4000 serisini beklemeli miyim? Yoksa şuan da imkan varken yılbaşı gelmeden toplamak mı mantıklı olur?

2. Olarak topla derseniz sizden amd değilde nvdia kartlarını önermenizi rica ediyorum. Aynı şekilde işlemci içinde aklımda sadece i5 12400f var.

Kafamda ki sistem 3060ti ve i5 12400f fakat dediğim gibi bütçeyi biraz zorlayacağımdan ötürü daha iyi fiyata daha iyi bir sistem toplayabileceksem o sistemleride önerebilirsiniz.

Son olarak bilindik markalardan öneride bulunursanız sevinirim. Ekran kartı olarak palit veya pny düşünmüyorum. Fiyat anlamında şuan gigabyte ın eagle ve windforce modellerini uygun buldum linklerini aşağıda paylaşacağım. İnternetten bu iki model için araştırma yapsamda emin olamadım. Eagle için ısı problemi söyleniyor windforce için ise hiç yorum yok.

Linkler:
Eagle:
Gigabyte GeForce RTX 3060Ti 8GB EAGLE OC 256bit GDDR6 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı (GV-N306TEAGLE OC-8GD)

Windorce:
GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Nvidia Ekran Kartı GV-N306TWF2OC-8GD
Eğer 2k monitor ile kullanacaksan 12100f işini çok rahat görür hocam. Artan parayı diğer parçalara aktarırsın

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emre

İZOL

80+
Arkadaşlar yine kararsızlığıma yenik düştüm ve youtube de karşıma elraenin gg sistemi çıktı. Açtım baktım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Biliyorum arada güzel bi fiyat farkı var belki bazı konularda amd daha iyi performans verecek fakat daha sorunsuz bir deneyim olacağına inanıyorum sizce siparişi iptal edip bu sistemi mi istesem? +olarak rgb ramlerde var özelleştirme olarak ssd yi de 1 tb rgb li olanı söylemeyi düşünüyorum. Birde anakart konusunda da bi fikir verirseniz 80 tl ye daha mı iyi olur tuf gaming b660 m-e ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,453
Üyeler
159,776
Son üye
Toll
Top Bottom