3060Tİ nin tek fanli olduğunu nerden biliyorsunuz?
model numarası aynı hp nin sitesinde özelleştirilebilir yazıyordu belki adam özelleştirilmiş satıyordur bilmiyorumBu başka bir pc nin.
Bunda 1TB SSD ve 16GB RAM var.
İçindeki işlemci ssd ve ekran kartı dışındakiler çok para etmez al sat için alma bencebu arada sanırım bu sistemin anakartının boyutu atx değil daha değişik bir şey o yğzden başka kasaya takılmaz ama galiba
sadece ekran kartı zaten sistemin parasına falan satılabilir yani bunun 3060 ti’ını satıp sonra 1660 falan alsan sonra sisteme taksan 3060 ti yerine çok ucuza toplamış olursunİçindeki işlemci ssd ve ekran kartı dışındakiler çok para etmez al sat için alma bence
Ama garantisiz oem 3060ri kaça gider ona da bakmak lazımsadece ekran kartı zaten sistemin parasına falan satılabilir yani bunun 3060 ti’ını satıp sonra 1660 falan alsan sonra sisteme taksan 3060 ti yerine çok ucuza toplamış olursun
Türkiye faturası var diye garantili diye yedirirsin ama oem olması sıkıntı tabiAma garantisiz oem 3060ri kaça gider ona da bakmak lazım
Dostum ne diyorsun Allah aşkına. 12K ya RTX3060Tİ 11400 16GB RAM 1TB SSD var içinde.İçindeki işlemci ssd ve ekran kartı dışındakiler çok para etmez al sat için alma bence
özelliklerde öyle yazıyorduda neyse alana hayırlı olsun güzel fiyat güzel sistem300 değildir. öylesine yazmışlar
Al sat için iyi değil dedim zaten kullanmak için çok iyiDostum ne diyorsun Allah aşkına. 12K ya RTX3060Tİ 11400 16GB RAM 1TB SSD var içinde.