Neler Yeni

3070 ti 22 bin lira?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Batuhan Kavuk
Fiyat bana çok iyi geldi sizce nasıl

Fiyat iyi gibi ama 3070ti ile i5-12400f birkaç oyunda darboğaz yapma ihtimali olabilir.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Bu adamı görünce artık sinir oluyorum. Twitch'de sahte bit olayına karışan yayıncıların arasında bu da var. Hatta öyle böyle değil bayağı bir sahte bit falan atmış yani. Youtube de videosunu gördüm adam o videoyu bile liste dışı olarak kaydetmiş. Bu kadar güvenilir işte. Ben böyle birinden çöp bile almam kusura bakmayın. Hala utanmadan sistem falan reklam yapıyor kendine. İnsan da biraz yüz olacak..

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Ya Easter denen arkadaş başkalarının kredi kartlarını çalıp kendine bit atan birisi. İfşalanınca iki büklüm oldu. Ama sistem eğer iyi ise önünüze bir engel olmaz, alın gitsin.

Hayır.

Çalıntı kredi kartları ile bit satın alıp bunu reel paraya çevirmeye çalışan ekip farklı, yayıncılar farklı. Easter gamers yani Mete gidip kredi kartı bilgilerini çalmadı.

Bu bit satın alıp yayıncılar üstünden nakit paraya dönüştürmeye çalışan ekip Mete'ye bit atmış. Pek çok yayıncıyı kullandıkları gibi. Mete de fark etmedim, haberim yok ben zaten bilgisayardan da anlamam falan dedi kendini savunduğu video'sunda. İnanıp, inanmamak insanlara kalmış. Şahsen ben masum olmadığını düşünüyorum.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Hayır.

Çalıntı kredi kartları ile bit satın alıp bunu reel paraya çevirmeye çalışan ekip farklı, yayıncılar farklı. Easter gamers yani Mete gidip kredi kartı bilgilerini çalmadı.

Bu bit satın alıp yayıncılar üstünden nakit paraya dönüştürmeye çalışan ekip Mete'ye bit atmış. Pek çok yayıncıyı kullandıkları gibi. Mete de fark etmedim, haberim yok ben zaten bilgisayardan da anlamam falan dedi kendini savunduğu video'sunda. İnanıp, inanmamak insanlara kalmış. Şahsen ben masum olmadığını düşünüyorum.

Hepsi hikaye dostum. Adam aldı paraları çatır çatır yedi işte. Benim hesabıma o kadar para gelecek ben de bilmiycem öyle mi :)

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Hepsi hikaye dostum. Adam aldı paraları çatır çatır yedi işte. Benim hesabıma o kadar para gelecek ben de bilmiycem öyle mi :)

Ben de öyle düşündüğümü belirttim zaten. Masum değil. Gerçi kazandığı parayı düşünce insan fark etmeyebilir. :) Ahh ahh. Biz de oyun oynayarak para kazansak keşke.

Bura.K

80+ Silver
Haksızlığa susan Dilsiz şeytandır. Bu suça ortak olmuş. Çalmış kadar olmuş.
Mete de fark etmedim, haberim yok ben zaten bilgisayardan da anlamam falan dedi kendini savunduğu video'sunda
Videoyu bağlantıyla girişe özel yapıp saçma sapan cümleler kurması o bu şu zaten masum olmadığını gözler önüne seriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mert yıldız
650W çatır çatır yeter
Yetmez efendim girin bir uygulamaya yazın sistemin parçalarını görün yada siteye
Mesaj otomatik birleştirildi:

750 bide gold. Gold olmazsa olmaz mı
Yetse bile ucu ucuna yeter 750 daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

650W çatır çatır yeter
Daha yeni bequietden hesapladım en fazla 657 W diyor yani 650 almak sıkıntılı

Son düzenleme:
Top Bottom