3070 ti alınır mı? __

Yükseltme gereği duymanın nedeni nedir? Elindeki kart 1080p için yeterli. Durduk yere masraf yapıp risk almaya gerek var mı?
RTX 3070 Tİ yerine daha uygun bulursan RTX 3070 alınabilir. Çok az fark var aralarında.

NVIDIA teknolojileri kullanmayacaksan bu fiyatta bu ekran kartını almak saçma. Bende RTX 3070 var ve sırf 8GB VRAM diye Rust, Ready or Not gibi oyunlarda adam gibi performans alamıyorum. Ben hep saf gücü kullanıyorum diyorsan RX 6000 serisi al. Büyük ihtimalle 3070Ti'dan bile daha uygun olur.

çıkıs yılları aynımı hocam bakarmısınız tekrar
hocam ti serisi olduğu için normal seriden 1 yıl sonra gelir yani aynı serinin biraz daha geliştirilmiş versiyonları ti zaten takılma ona 2side aynı jenerasyon diyebiliriz rakip kartlar. ucuz olanı 6800xtyi alıp geç hatta sende bütçe var galiba yerinde olsam 6900xt düşünürüm

hocam ti serisi olduğu için normal seriden 1 yıl sonra gelir yani aynı serinin biraz daha geliştirilmiş versiyonları ti zaten takılma ona 2side aynı jenerasyon diyebiliriz rakip kartlar. ucuz olanı 6800xtyi alıp geç hatta sende bütçe var galiba yerinde olsam 6900xt düşünürüm
var hocamda 750 wat psu yetermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri