Neler Yeni

3070 Ti Marka Önerisi

3070 ti hangi marka sizce daha iyi ?

• Oy kullanan toplam üye
    33

one_down

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Özcan
Son zamanlarda gelen indirimlerle kafamda 3070 ti neden bu kadar ucuzladı sorusu oluştu. Bazı sitelerde neredeyse 3070 ile aynı fiyatta. 3070 ti almayı düşünüyorum fakat evga ftw ultra mı yoksa Asus tuf oc mu kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de 12400 f darboğaz yapar mı ?
Asistan şaşma derim 12400f kolay kolay darboğaz yapmaz derim

Er2434

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
1080p de çok az yapar onun dışında ben asuscuyum
1080p de neden darboğaz yapar peki:( ben cs go valorant tarzı oyunlarda 1080 p oynuyorum sıkıntı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus un tuf serisi ısınıyor diyolar (bazı yerlerde ama bence çok değil) ama hangisi ucuzsa onu alırdım ikiside güzel
Evet ben de öyle görmüştüm. Evgayı da çok övüyorlar ama böyle bir marka olduğunu yeni öğrendim. Sanırım bu da benim ayıbım. 3 sene öncesinde var mıydı hatırlamıyorum. Şimdi bir sürü marka çıktı zotac pny falan. Yorumlarda da ucuz olduğundan ısıtmaları sıkıntı yazanlar olmuş. Ben de aldığım zaman güzel bir ekran kartı alayım diyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Berkecan Ergin
Evga kullanıyorum öncesinde de asus vardı. Yeni kart alacak olsam evga alırım yine. Eğer sistem full asus ise öyle devam edeyim dersen ayrı ama

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Emre
1080p de neden darboğaz yapar peki:( ben cs go valorant tarzı oyunlarda 1080 p oynuyorum sıkıntı olur mu ?

Evet ben de öyle görmüştüm. Evgayı da çok övüyorlar ama böyle bir marka olduğunu yeni öğrendim. Sanırım bu da benim ayıbım. 3 sene öncesinde var mıydı hatırlamıyorum. Şimdi bir sürü marka çıktı zotac pny falan. Yorumlarda da ucuz olduğundan ısıtmaları sıkıntı yazanlar olmuş. Ben de aldığım zaman güzel bir ekran kartı alayım diyorum
CS valorant tarzı oyunlar zaten işlemciyi kulaniyo yoğun olarak ekran kartı kullanımı her türlü düşük olcak ama 2sindede 300fps üstü görürsün hep

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Ahmet Sevinç

Üçüz olanı al evga amerikada bildiğin buranın msı i asus u böyle amazon yurtdışı yorumlarını okusam veyahut yabancı forumlara gidersen bi bakarsın övüyorlar hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,844
Üyeler
159,232
Son üye
GsrAlogirtma
Top Bottom