Öneri 3070TI 8GB VS 4060TI 16GB ?

talha6

80+
Reaksiyon skoru
4
Günümüz şartlarında sizce hangisi tercih edilmeli?
Şuan elimde 3070Tİ var sizce satıp üstüne ekleyip almalı mıyım?
İşlemcim RYZEN 7 5800X

7700xt yerine eğer satacaksanız 9060xt düşünün bence bütçe var ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki kas gücüne bakarsak 3070ti hala kötü değil satıp para eklemeye değmez bence 3070ti 2k da çoğu oyunda dlss ile rahat oynatıyor bendede 3070ti var 60 serisini bekleyeceğim

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki kas gücüne bakarsak 3070ti hala kötü değil satıp para eklemeye değmez bence 3070ti 2k da çoğu oyunda dlss ile rahat oynatıyor bendede 3070ti var 60 serisini bekleyeceğim
hocam max 5-6K cıkabiliyorum satarsam eğer ama ben şey düşünüyorum acaba anakartımı değiştirmeli miyim öncelikli olarak çünkü b450m s2h v2 var ve argb desteklemiyor bir de böyle yükseltme yapınca anakart biraz eksik kalmaz mı diye tedirgin olmadım degil ne önerirsin acaba

hocam max 5-6K cıkabiliyorum satarsam eğer ama ben şey düşünüyorum acaba anakartımı değiştirmeli miyim öncelikli olarak çünkü b450m s2h v2 var ve argb desteklemiyor bir de böyle yükseltme yapınca anakart biraz eksik kalmaz mı diye tedirgin olmadım degil ne önerirsin acaba
Bence 3070ti elinizde kalsın hocam değişeceğiniz kartlar aman aman fark yaratmayacak kas gücünde onun yerine elinizdeki anakartı upg edebilirsiniz ancak am4 yatırım ölü olacaktır am5 anakart almanız geleceğe yatırım olur ancak anakart ile CPU ve ram değişimi gerek eğer am5 upg ederseniz CPU anakart ve ramleri 2. Elden satıp bütçeye eklenebilir am5 biraz maliyetli olduğundan biraz daha bütçe ekleyip Gaming gecelerinde ya da kasımda falan parçalara indirim arayabilirsiniz

Geri