abdullah abi de 16.00 da yayınlayacak inceleme videosunuEvet 3080 incelemesi 16:00 da geliyor hatırlatıyım dedim
mesut çevik de 16 diye story atmış
(radeon ppsine geçiyorum tekrar)
(şunu da bırakıyım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Olmasın öyle bir şey. 2 yılda yapılan god of war oyunu güzel olcağını sanmam.aga bu arada god of war yeni oyunu falan tanıtılacak falan gibi söylentilerde var harika olur eger öyle olursa
Yalnız şaka maka RX 6000 tasarımı baya güzel![]()
3070 sonra çıkacağı için daha göndermediler heralde hiç kutu açılışı yok
L-lan 3070 15 Ekim’de çıkacak ertelendi falan derseniz hepinize sopa geliyor.@Ethem Aslan bu duruma çko üzüldü.
Evet 3080 incelemesi 16:00 da geliyor hatırlatıyım dedim
mesut çevik de 16 diye story atmış
(radeon ppsine geçiyorum tekrar)
(şunu da bırakıyım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam herkese 3080 yollandı sonraki zamanlarda 3090, 3070 sonra incelenecekRTX 3070 testleri ne oldu?
ben sadece olan şeyi söylüyorum söylenti bu 2 yılda yapılamaz zaten aynı grafik motoru üzerinden yapıp üstüne bir kaç yenilik koyup piyasaya sürecekler tıpkı yeni spiderman oyunu gibi ki zaten bu fikir çok ònceden de vardı o zamandan beri çalışıyorlardır 2 yılîk bir ürün çıkarmazlar her şey planlı bu bahsettigim 2 oyunda da o yüzden burnumuzun dibine soru işaretleri bıraktılar hep o son sahnelerdeOlmasın öyle bir şey. 2 yılda yapılan god of war oyunu güzel olcağını sanmam.
ben sadece olan şeyi söylüyorum söylenti bu 2 yılda yapılamaz zaten aynı grafik motoru üzerinden yapıp üstüne bir kaç yenilik koyup piyasaya sürecekler tıpkı yeni spiderman oyunu gibi ki zaten bu fikir çok ònceden de vardı o zamandan beri çalışıyorlardır 2 yılîk bir ürün çıkarmazlar her şey planlı bu bahsettigim 2 oyunda da o yüzden burnumuzun dibine soru işaretleri bıraktılar hep o son sahnelerdevalla bilmiyorum olursa güzel olur fakat 2 yıl önce çıktı god of war