3080 için Son 15dk

ben sadece olan şeyi söylüyorum söylenti bu 2 yılda yapılamaz zaten aynı grafik motoru üzerinden yapıp üstüne bir kaç yenilik koyup piyasaya sürecekler tıpkı yeni spiderman oyunu gibi ki zaten bu fikir çok ònceden de vardı o zamandan beri çalışıyorlardır 2 yılîk bir ürün çıkarmazlar her şey planlı bu bahsettigim 2 oyunda da o yüzden burnumuzun dibine soru işaretleri bıraktılar hep o son sahnelerde
Belki Böyle bir oyun geliştiriyoruz falan diyebilirler.

Belki Böyle bir oyun geliştiriyoruz falan diyebilirler.
belli olmaz onlara ne olursa olsun iyi bir oyun olsun yeter. Zaten devamı olacaktı bu oyunun , yılın oyunu seçildi bunu hemen unutturmadan üstüne hızla koymaları iyi olur yoksa cyberpunk 2077 gibi bir canavar o oyunu kökünden unutturacak gibi adım adım geliyor

ben sadece olan şeyi söylüyorum söylenti bu 2 yılda yapılamaz zaten aynı grafik motoru üzerinden yapıp üstüne bir kaç yenilik koyup piyasaya sürecekler tıpkı yeni spiderman oyunu gibi ki zaten bu fikir çok ònceden de vardı o zamandan beri çalışıyorlardır 2 yılîk bir ürün çıkarmazlar her şey planlı bu bahsettigim 2 oyunda da o yüzden burnumuzun dibine soru işaretleri bıraktılar hep o son sahnelerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam müneccim misiniz? Gow tanıtıldı az önce. Şok oldum.Oyun içi görüntü yok ama.

Hocam müneccim misiniz? Gow tanıtıldı az önce. Şok oldum.Oyun içi görüntü yok ama.
hocam estagfurullah sadece sıkı takipçiyim ve bilmedigim konuda net konuşmam o yüzden bundan emindim ona göre konuştum ve öyle de oldu 2021 sonu gibi gelir gibime geliyor ama şu süreç sıkıntılı gibi bakalım inşallah erken çıkar da seyir zevki müthiş bir oyun olur herkes için dedigim gibi son sahne ile baglantılı olacaktı oldu da bakalım merakla bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun içi görüntü koymamaları bence daha iyi olmuş risk almamışlar spiderman oyunu 2018 yılında baya baya rakip olmuştu kendisine bu sebepten birde beklentiyi iyice arttırmak istiyorlar açıkçası spiderman oyunuda ilk ki kadar ses getiren bir oyun olmayacak çünkü spiderman oyununda görsel şölen çok iyi olsada ilk oyunda ki tepkiyi almazlar gibime geliyor ki bu sefer god of war un yeni oyunun da aşırı iyi bir konu var ve o konu marvel severleri bile kendine çekecek bir potansiyel taşıyor god of war kendine rakip olarak bence spiderman oyunu görmediginden çok şov işine girmedi onun gözü cyberpunk 2077 de bence ki öylede olmalı beklentiyi artırıp masaya bi anda yumrugu vurmalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,049
Üyeler
187,765
Son üye
kursatvr
Geri