Neler Yeni

30k-35k telefon önerisi

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Herkese selamlar elimde 35kya yakın bütçe var şu an kullandığım telefon iPhone 11 fakat IOS'tan sıkıldım bana "Instagram'da kamerası iyi ve pil ömrü uzun" bir telefon lazım Android'de galiba Instagram kamerası iyileşmiş gibi birkaç haber okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum bu fiyata önerebileceğiniz telefon var mı? Aklımda F/P olarak Nothing Phone 2 var herkese teşekkürler şimdiden. (illa android olması şart değil)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
ip13 yada s24

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Emin Uzun
Herkese selamlar elimde 35kya yakın bütçe var şu an kullandığım telefon iPhone 11 fakat IOS'tan sıkıldım bana "Instagram'da kamerası iyi ve pil ömrü uzun" bir telefon lazım Android'de galiba Instagram kamerası iyileşmiş gibi birkaç haber okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum bu fiyata önerebileceğiniz telefon var mı? Aklımda F/P olarak Nothing Phone 2 var herkese teşekkürler şimdiden. (illa android olması şart değil)
S24

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
genelde film dizi vs izliyorum 13 mü mantıklı olur s24 mü ekran çözünürlüğü ve renkler açısından tek korkum da insta kamerası malum android storyler baya dalga konusu olmuştu :D
60 hz rahatsızlık vermeyecek ise 13 tercih etmeni öneririm 2.el satarken yada takas kampanyalarında aralarında fiyat farkı oluyor yada yd s24u alıp server kayıtlarının açılmasını bekleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Emin Uzun
genelde film dizi vs izliyorum 13 mü mantıklı olur s24 mü ekran çözünürlüğü ve renkler açısından tek korkum da insta kamerası malum android storyler baya dalga konusu olmuştu :D
Kız arkadaşımda ip13 var 512 gb bende s23fe var tokatlıyor ve arada fiyat farkı ve gürcellik farkınıda düşün

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
1
ben s24 alırdım o bütçede kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Emin Uzun
S24 alıyorsun kardeşim kamera işlemci ekran özellikle film izleyeceksen muhteşem senin için sosyal medyada da çok iyi

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
S24 alıyorsun kardeşim kamera işlemci ekran özellikle film izleyeceksen muhteşem senin için sosyal medyada da çok iyi
aynen genelde sosyal medya film dizi izlemek için kullanıyorum oyun vs için pc var zaten istediğim özellikler insta hikaye atarken rezillik çıkartmasın :D pil ömrü 1 güne rahat yetsin ve ekran renkleri film dizi vs izlerken güzel hoş dursun istiyorum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
s24 pulusta 2kydı ekran sanırım

Top Bottom