30K bütçeye PC mi alınır PS 5 mi?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
52
Şuanki bilgisayarımın performansını sevmiyorum, 5 yıl önce almıştım low end kalıyor yeni oyunlarda performansı kötü. 30k Bütçem var bu fiyata PC mi almalıyım yoksa PS 5 mi? PS 5 üyelik cart curt ile 30k buluyor. Bu fiyatta hangisi daha iyi performans verir, hangisini neden tercih etmeliyim?

Şuanki bilgisayarımın performansını sevmiyorum, 5 yıl önce almıştım low end kalıyor yeni oyunlarda performansı kötü. 30k Bütçem var bu fiyata PC mi almalıyım yoksa PS 5 mi? PS 5 üyelik cart curt ile 30k buluyor. Bu fiyatta hangisi daha iyi performans verir, hangisini neden tercih etmeliyim?
ee oyun neyle alınıcak öpücüklemi ps5 de abonelikte her oyun yok

Peki bunu hesaba katmazsak hangisi?
PC tabikide ps5 sadece oyun cihazı pc ise her işnii yapabilcieigin alet arada fark var üstüne 30 a pc şu devirde zor ama bir şeyler çıkarırsın 2.el vs

30'a PC alsam performansı nasıl olur PS 5'e göre?

30'a PC alsam performansı nasıl olur PS 5'e göre?
ps5 al geç abonelik de yap 60 fps sabit uzanarak oynarsın yıllar geçse bile rahatlıkla oynarsın ayrıca bende pc olmasına rağmen pcler her sene eskiyor yavaşlıyor çünkü oyunların grafikleri boyutları artıyor bileşenler yeni seriler çıkıyor ve pclerimiz her sene almadığımız takdirde geri kalıyor benim tavsiyem ps5 al geç.

eğer pc toplarsan senin için çok daha iyi olcaktır ikinci el temiz parça bulursan eğer sistemin daha güçlü olabilir ve ps 5 sadece oyun için işine yarar eğer olurda bi gün başka bişi yapmak isteren seni üzebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,851
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri